20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як вивести ос із дому за допомогою простого спрею із трьох інгредієнтів
Як вивести ос із дому за допомогою простого спрею із трьох інгредієнтів

Як вивести ос із дому за допомогою простого спрею із трьох інгредієнтів

Жінка поділилась, що після того, як оси вторглися в її будинок, вона придумала геніальний спрей.

Оси та шершні завжди небажані гості в будь-якому домі, однак весною та влітку вони можуть легко проникнути у ваш будинок, адже більшість людей відкривають вікна. Під час провітрювання приміщення оси та бджоли із легкістю можуть залетіти у ваш будинок.

Фахівці розповіли, що зараз в магазинах існують різні хімічні інсектициди, але люди не хочуть розпилювати їх у своїх домівках. Однак, існують дієві екологічні методи, які можна зробити самому в домашніх умовах, передає видання Mirror.

Експерти розповіли про ефективний спрей, який складається із трьох інгредієнтів, які є в домашньому вжитку. Він із легкістю вижене "агресивних" ос із дому та не завдасть великої шкоди вашому гаманцю.

Експерт із садівництва та засновниця Kitty and Bean Робінн пояснила, що після того, як оси вторглися в її будинок, вона придумала геніальний спрей із трьох складових, які майже миттєво позбавляють її приміщення від ос.

"Потрапивши у свій дім, я хочу, щоб оси були мертві. Вони можуть жити надворі, але влітати всередину вони не повинні. Я також не довіряю використанню токсичних речовин та хімікатів у своєму домі, тож знайшла та придумала справді дієвий рецепт", - розповіла жінка.

Для дієвого методу, вам знадобляться три інгредієнти: 25 крапель ефірної олії евкаліпта, 25 крапель ефірної олії м’яти перцевої та кілька чайних ложок мила для посуду.

Для цього варто взяти порожню пляшку з пульверизатором для вашої суміші та засипати туди інгредієнти, а потім повільно додати туди гарячу воду, поки вона не заповнить приблизно третину пляшки. Вам потрібно додавати воду повільно, тому що суміш може почати пузиритися під час руху, і коли ви закінчите, добре струсіть її, щоб перемішати. Після цього суміш готова до використання та можна починати обприскувати, коли з’являться оси. Вони швидко знищаться з вашого дому, пояснює експерт.

"Я виявила, що чим концентрованіший ваш розчин, тим швидше гине оса. Однак він також більш агресивний для рослин і поверхонь, тому не перестарайтеся. Крім того, ефірні олії можуть бути токсичними для домашніх тварин, тому будьте обережні, застосовуючи цей спрей, щоб забезпечити безпеку своїх пухнастих друзів", - наголосила Робінн.

Більше цікавих новин:

Источник материала
Поделиться сюжетом