20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як встановити Google Camera на сучасні моделі смартфонів Xiaomi
Як встановити Google Camera на сучасні моделі смартфонів Xiaomi

Як встановити Google Camera на сучасні моделі смартфонів Xiaomi

Багато власників смартфонів екосистеми «Сяомі» продовжують віддавати перевагу Google Camera замість стандартної програми HyperOS або MIUI Camera. Варіант із GCam привертає увагу тих, хто прагне отримати найкращі результати від фотозйомки на пристроях Xiaomi/Redmi/POCO. У цьому матеріалі будемо говорити про те, як поєднати гуглівську програму із сучасними моделями на кшталт Redmi Note 13 Pro.

Подробиці

GCam є адаптованою версією програми камери, встановленою на смартфонах Google Pixel. Вона пропонує більше можливостей порівняно зі стандартним додатком Xiaomi, забезпечуючи кращу якість знімків в умовах слабкого освітлення завдяки спеціальним алгоритмам обробки зображень.

Google Camera пропонує нові режими зйомки, що дозволяють користувачам виявити креативність під час створення фотографій за допомогою пристроїв Xiaomi. Це чудова альтернатива стандартному додатку, яку варто спробувати всім власникам смартфонів екосистеми.

Версія GCam 9.2 від розробника BSG вважається однією з найбільш сумісних із різними моделями смартфонів Xiaomi. Незважаючи на наявність нових альтернатив, даний варіант відрізняється стабільністю роботи, широким набором функцій і підтримкою великої кількості моделей, включаючи популярний Redmi Note 13 Pro 5G.

Власники Xiaomi/Redmi/POCO повинні гідно оцінити простоту використання та зручність інтерфейсу програми GCam 9.2, яка, незважаючи на мінімалістичність, надає всі необхідні налаштування та режими для досягнення професійної якості фотографій.

Завантажити GCam у версії 9.2. можна з репозиторію celsoazevedo ( https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl207/ ).

Після завантаження файлу установка відбувається так само, як і для будь-якої іншої програми, що дозволяє одночасно використовувати GCam разом із програмою HyperOS або MIUI Camera.

Источник материала
Поделиться сюжетом