20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Коломойського розвеселив вирок судді щодо запобіжного заходу
Коломойського розвеселив вирок судді щодо запобіжного заходу

Коломойського розвеселив вирок судді щодо запобіжного заходу

Сьогодні, 9 травня Печерський районний суд Києва відправив бізнесмена Ігоря Коломойського під варту без права внесення застави, чим неабияк його розвеселив. Фото з неочікуваною реакцією бізнесмена опублікував фотограф Ян Доброносов.

«Коломойський був сьогодні усміхнений та емоційний. Навіть після оголошення запобіжного, не перестав посміхатись», - йдеться у повідомленні.

фото: Yan Dobronosov/Facebook

Печерський районний суд Києва обрав Ігорю Коломойському запобіжний захід у справі про замовне вбивство юриста Сергія Карпенка. Суд вирішив, що бізнесмен перебуватиме під вартою до 7 липня 2024 року без права внесення застави.

Варто додати, що ув’язнення позначилося на зовнішньому вигляді Коломойського – він помітно схуд, зморшки на його обличчі дещо розгладилися і загалом бізнесмен ніби помолодшав.

колаж: glavcom.ua

У моніторинговому висновку експерти зазначають, що ухвалою слідчого судді Шевченківського районного суду від 27.02.2024, начальника відділу забезпечення досудового слідства СБУ було зобов'язано невідкладно забезпечити проведення повного медичного обстеження Коломойського, надати необхідне лікування, а при встановленні значного погіршення здоров’я забезпечити транспортування до медичного закладу, – проте це рішення не було виконано.

Источник материала
Поделиться сюжетом