20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Критичний момент для Овна і успіх для Діви: гороскоп до жовтня-2024
Критичний момент для Овна і успіх для Діви: гороскоп до жовтня-2024

Критичний момент для Овна і успіх для Діви: гороскоп до жовтня-2024

В астрології періоди ретроградів планет вважаються моментам, коли кожен з нас має можливість повернутись у минуле і виправити свої помилки. Або завершити незавершені справи.

Цього травня на найближці 5 місяців у ретроград переходить Плутон – планета трансформації та глибинних змін. Всі знаки отримають можливість вийти із зони комфорту і почати рух до особистісного зростання. Кожен буде переживати цю фазу по-своєму. Читайте далі, щоби дізнатись, що ретроградний Плутон принесе саме вам.

Овен

Вам пропонується переосмислити те, чого ви сподіваєтесь досягти для світу. Ви можете помітити, що не всі поділяють ваше бачення, але при цьому зрозумієте важливість та потенційний вплив ваших ідей. До вересня підготуйтесь до можливої боротьби за владу та низку перемог та поразок, які можуть викликати у вас бурхливі емоції. Це буде критичний час, щоб примиритися з тими аспектами вашої кар'єри, які ви не можете змінити, і взяти під контроль ті, які ви можете контролювати, щоби допомогти своєму професійному зростанню та особистому авторитету.

Телець

Цей Транзит Плутона може поставити на паузу деякі ваші професійні починання і спонукати вас прояснити свої справжні кар'єрні цілі. Хоча суспільне визнання може піти на спад, ви можете виявити значне зростання на особистому та внутрішньому рівні, що може бути для вас ще кориснішим. Під кінець цього періоду ви зіткнетеся зі старими переконаннями та освітніми траєкторіями, які більше не відповідають тому, ким ви є сьогодні. Відмовтесь від застарілих точок зору – це приведе вас до прориву в розумінні складних тем, які раніше вислизали від вас.

Близнюки

У вас попереду глибока переоцінка власних переконань та давніх перспектив. Щоби досягти успіху, вам доведеться зміцнити свою прихильність до певних ідей і більш ретельно їм слідувати. Із вересня ви можете стикнутися з певними фінансовими складнощами – у поверненні боргів та виконанні зобов’язань. Вам, можливо, доведеться розірвати останні обтяжливі зв'язки, щоби дати можливість собі рухатися вперед.

Рак

Всесвіт пропонує вам глибоко задуматися про нещодавні зобов'язання і, можливо, переглянути рішення, пов'язані з відмовою від стосунків чи подальшим зміцненням зв'язків. Цей період присвячений засвоєнню та розумінню глибини ваших зобов'язань, зміні парадигми того, як ви вступаєте у близькі відносини. Під кінець цього ретрограду ви можете виявити, що здатні поглянути на старі звички під новим кутом. Ця фаза дає ключовий шанс фундаментально переосмислити ці взаємодії, і ви, можливо, виявите, що готові остаточно відмовитися від стосунків, які більше не служать вашому зростанню, почерпнувши з них всі можливі уроки.

Лев

Проблеми у ваших особистих зв'язках зараз оголяються. Час самоаналізу, яким є для вас цей ретроградний Плутон, може суттєво змінити ваше сприйняття цих стосунків, особливо у світлі недавніх потрясінь. До вересня планета може знову розпалити приховані проблеми у вашому повсякденному житті та невирішені питання зі здоров'ям. Вам доведеться критично переоцінити свій спосіб життя та режим здоров'я. До завершення цього ретроградного періоду ви зможете відмовитися від шкідливих звичок та почати вести здоровіше та більш збалансоване повсякденне життя.

Діва

Ретроград Плутона спонукає вас до ретельної переоцінки недавніх змін у способі життя. Це чудовий час, щоб зрозуміти, які ваші звички корисні, а які контрпродуктивні, це дозволить вам відповідним чином скоригувати свою повсякденну практику. Проєкти, які ви прагнете реалізувати, пожвавлять свій прогрес. Цей зсув дає стимул для завершення даних творчих починань. До кінця цього ретроградного періоду ви матимете можливість продемонструвати свої успіхи світу, прийнявши як свої удачі, так і провали.

Терези

Вам пропонується глибоко проаналізувати свої романтичні стосунки, особисті бажання та дозвілля. Ця фаза може змусити вас відмовитися від певних хобі або романтичних інтересів, щоб по-справжньому зрозуміти власні прагнення та прихильності. До вересня ви можете зіткнутися з новими проблемами у своєму сімейному житті. Вони можуть проявитися у вигляді значних змін, таких як переїзд, переосмислення стосунків із членами сім'ї або, нарешті, повернення до сімейного життя, яке ви собі уявляли. Цей період присвячений примиренню з минулими внутрішніми конфліктами та ухваленню змін, необхідних для створення сприятливої домашньої обстановки.

Скорпіон

Вам доведеться проробити глибокий внутрішній аналіз недавніх змін у вашому домі та сімейному житті. Настав час посадити нове насіння емоційного зростання і переглянути те, як ви його вирощуєте у своєму особистому житті. Ви можете зіткнутися з невирішеними проблемами у спілкуванні з друзями, братами, сестрами та сусідами. Цей перехід дає можливість заявити про себе, поділитися своїми істинними думками або, можливо, завершити дискусії, які необхідно завершити, щоби поліпшити ваші стосунки та стратегію спілкування в майбутньому.

Стрілець

Настає час переоцінити нещодавні розмови з близькими та вашу освіту. Ретроград Плутона може принести важливі ідеї, які покращать ваше духовне та інтелектуальне розуміння, поглиблюючи ваші знання та перспективи. До кінця літа у вас можуть виникнути проблеми, пов'язані з управлінням грошима. На цьому етапі вам доведеться переглянути свої цінності та те, як ви розпоряджаєтеся своїми ресурсами. Настав вирішальний час визнати, що ваша самооцінка формується не фінансовим статусом, а тим, що ви дійсно цінуєте у житті.

Козоріг

Ви можете зараз поставити під сумнів свої фінансові стратегії і власні цінності. Ретроградний Плутон може показати, витрачаєте ви занадто багато грошей або, навпаки, надмірно ощадливі. Зрештою це призведе до зміни вашого підходу до управління грошима. До вересня ви відчуєте нове життя в тих аспектах вашої особистості, які, на вашу думку, ви переросли чи пережили. Цей етап дозволяє об'єднати те, ким ви були, з тим, ким ви стаєте. Ви визнаєте, що ваше минуле є частиною вас, але воно не диктує ваше майбутнє. Примиряючись зі своїм колишнім "я", пишайтеся своїм розвитком та успіхами, яких ви досягли в особистісному зростанні.

Водолій

Для вас починається значущий період саморефлексії. Ви заглибитеся в питання про свою особистість, цінності та вплив, який ви справляєте на інших. Ця подорож може спонукати вас поміняти те, як ви представляєте себе світу. Ви розкриєте приховані аспекти вашої психіки та забуті спогади. Цей транзит може виявити пригнічені істини і незагоєні рани, даючи вам можливість протистояти їм і зцілити їх. Ви можете назавжди відмовитися від деструктивної поведінки чи стосунків, які більше вам не служать.

Риби

Ваша свідомість розширюється. Цей період може розкрити важливі істини, які були приховані, забезпечивши ясність з глибокими проблемами, і покращивши ваше розуміння свого внутрішнього "я". Ваші групові проєкти можуть нарешті вийти на фінальну стадію реалізації. Як і ваші далекоглядні цілі. Цей транзит спонукає вас задуматися про свій внесок у ширші суспільні ініціативи та усвідомити, як ви надихали інших. Ретроградний Плутон є для вас потужним часом для реалізації та посилення вашого впливу на колективні зусилля.

Раніше OBOZ.UA розповідав,які знаки зможуть ухвалити у травні найкраще рішення свого життя.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом