20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Мінекономіки та Програма розвитку ООН підписали меморандум про співпрацю
Мінекономіки та Програма розвитку ООН підписали меморандум про співпрацю

Мінекономіки та Програма розвитку ООН підписали меморандум про співпрацю

Під час другого Міжнародного саміту міст і регіонів, який проходить у Києві, перший віцепрем’єр-міністр– міністр економіки Юлія Свириденко та постійний представник Програми розвитку ООН в Україні Яко Сільє підписали меморандум про співпрацю.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Цей меморандум перетвориться на конкретні проекти, які ми будемо реалізовувати разом з партнерами для підсилення стійкості місцевих громад, підвищення їх економічної самодостатності», - відзначила Свириденко.

За її словами, Міністерство економіки вже давно співпрацює з ПРООН, а підписаний меморандум дозволить розширити сфери співпраці. Зокрема, у сфері підприємництва сприятиме тому, аби місцевий бізнес отримав доступ до міжнародних до фінансів.

Як повідомлялося, другий Міжнародний Саміт міст і регіонів відбувається у Києві. У ньому беруть участь понад 200 учасників. Слоган саміту: «As strong as united». Захід об’єднав українські та іноземні місцеві громади на одному майданчику, задля партнерства, підтримки, обміну досвідом з метою перемоги та відновлення України, встановлення і гарантування миру і безпеки.

Минулорічний Міжнародний саміт міст і регіонів став важливою міжнародною подією із залученням представників понад 50 різних держав і громад. Захід засвідчив важливість Конгресу як платформи для ефективної взаємодії місцевих влад та міжнародних партнерів.

Теги по теме
Минэкономики
Источник материала
Поделиться сюжетом