20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На якому поверсі жити найкраще: ви будете здивовані й навіть захочете переїхати
На якому поверсі жити найкраще: ви будете здивовані й навіть захочете переїхати

На якому поверсі жити найкраще: ви будете здивовані й навіть захочете переїхати

Виявляється, поверх, на якому ми живемо, також має велике значення.

Напевно, багатьом відомо, що люди, коли купують собі житло в багатоповерхівках, не хочуть жити на першому та останньому поверхах. Так, у старих будинках саме на цих поверхах вкрай незручно, бо на першому може не бути балкона, також заважає гамір з вулиці тощо. А останні погані тим, що дуже високо, може зламатися ліфт, поганий тиск води, взимку йде холод із даху. Хоча наразі в нових будинках перший поверх займають комерційні приміщення, тому квартири починаються лише з другого. А на останніх поверхах чисте повітря та гарний краєвид. Тому різні поверхи мають свої переваги для комфортного та безпечного життя.  

На якому поверсі краще жити

  • 2-4 поверх. Мешканці квартир на нижніх поверхах практично не залежать від ліфта. У власників такого житла завжди гарний напір води. З боку техніки пожежної безпеки тут є велика перевага, у разі евакуації можна швидко та безпечно покинути приміщення. Також такі квартири зручні для родин з маленькими дітьми, не треба високо підіймати візочок, якщо ліфт не працює.
  • 5-10 поверх. Однією з найголовніших переваг житла на верхніх поверхах є чисте повітря й гарний панорамний вид з балкону чи вікна. І чим гарніший краєвид, тим більше така квартира приваблює. Таке житло більш освітлене, тут не чути шуму з вулиці, він практично не долітає до верхніх поверхів. До того ж, мешканцям останнього поверху не заважають сусіди згори.

Що приносить орхідея до оселі: народні прикмети про одну з найгарніших квіток

Затисніть ці 2 кнопки – і пральна машина сама очиститься від бруду та плісняви

Які предмети на кухні залучають багатство: перевірте, чи є у вас такі речі

Источник материала
Поделиться сюжетом