20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Представлений міні-ПК Minisforum S100
Представлений міні-ПК Minisforum S100

Представлений міні-ПК Minisforum S100

Компанія Minisforum випускає багато різних міні-ПК, але найчастіше їх об’єднують приблизно однакові габарити та досить висока продуктивність. Модель S100, яку компанія представила сьогодні, вибивається із загальної лінійки. 

По-перше, вона в рази компактніша. Габарити складають лише 152х58х19,5 мм, тобто вони можна порівняти з сучасними смартфонами, якщо не рахувати товщину. По-друге, і це наслідок першого пункту, з продуктивністю тут все негаразд. Само собою, в такому компактному корпусі розмістити якийсь 35-ватний процесор було б вкрай складно, тому серцем тут служить Intel N100 з чотирма ядрами та частотою до 3,4 ГГц. Втім, сучасні «атомні» процесори Intel дуже непогані для свого TDP. Що цікаво, незважаючи на такий CPU та маленький корпус, міні-ПК отримав активну систему охолодження. 

Також в активі новинки 8 ГБ ОЗУ LPDDR5 та флеш-пам’ять UFS 2.1 об’ємом 256 ГБ. З іншого можна виділити порт HDMI, USB-C, RJ45 2.5 GbE, пару USB 3.2 Gen 2, Wi-Fi 6 та Bluetooth 5.2. А ще живлення тут можна подавати як через USB-C, і 65-ватний адаптер поставляється в комплекті, так і через роз’єм RJ45.   Коштує такий міні-ПК лише $190.  

Источник материала
Поделиться сюжетом