20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
РФ може напасти на ще 2 країни вже цього року: Загородній зробив невтішний прогноз
РФ може напасти на ще 2 країни вже цього року: Загородній зробив невтішний прогноз

РФ може напасти на ще 2 країни вже цього року: Загородній зробив невтішний прогноз

За словами військового експерта, є передумови для нападу на ці країни.

Країна-агресорка Росія може напасти на ще дві країни – Грузію і Казахстан. Це може статися вже цього року.

Таку думку висловив політичний та економічний експерт Тарас Загородній в інтерв'ю Главреду. За його словами, Росія може розв’язати нові військові конфлікти, які можуть бути спрямовані проти НАТО або інших країн.

"Я не виключаю військових операцій РФ у Грузії, Казахстані вже цього року. Адже те, як розвиваються події в Грузії, дуже схоже на те, що відбувалося в Україні в 2013 році, а продавлювання закону про "іноагентів" створює ґрунт для такої операції", – зазначив Загородній.

За словами військового експерта, також є передумови для розгортання операції проти Казахстану.

"Щодо Казахстану також є передумови для розгортання якоїсь спецоперації, оскільки Росії необхідно отримати контроль над нафтопереробними заводами країни і газотранспортною системою для експорту газу до Китаю", – сказав експерт.

Хто такий Тарас Загородній

Тарас Загородній - політтехнолог і експерт. Понад двадцять років займається політичним консалтингом, брав участь у виборчих кампаніях в якості політтехнолога, веде блоги в українських ЗМІ. Також його запрошують на політичні ток-шоу в якості експерта.

Раніше дипломат, колишній міністр закордонних справ, керівник Центру дослідження Росії Володимир Огризко сказав, якою хитрістю Путін стримує НАТО– він успішно користується своїм блефом. Російський диктатор постійно погрожує застосувати тактичну ядерну зброю, чим приводить західних партнерів до стану політичного паралічу.

Нагадаємо, раніше військово-політичний оглядач групи Інформаційний спротив Олександр Коваленко оцінив запас міцності окупантів і зазначив, що РФ вистачить сил ще на 1,5-2 роки війни.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом