20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Сирники завжди будуть ідеальними: фіналістка "Мастер Шеф" показала найкращий рецепт
Сирники завжди будуть ідеальними: фіналістка "Мастер Шеф" показала найкращий рецепт

Сирники завжди будуть ідеальними: фіналістка "Мастер Шеф" показала найкращий рецепт

На своїй сторінці в Instagram фіналістка кулінарного шоу "Мастер Шеф" Вікторія Науменко показала, як приготувати смачні та красиві сирники з полуничним кулі.

Для приготування сирників зірка "Мастер Шеф" бере:

  • кисломолочний сир - 150 г
  • ваніль - на смак
  • рисове борошно (можна замінити на звичайне пшеничне) - 30 г
  • манна крупа - 20 г
  • жовток курячого яйця - 1 шт.
  • олія для смаження - 20 мл

Для получничного кулі нам знадобляться такі інгредієнти:

  • полуниця (підійде і свіжа, і заморожена) - 250 г
  • агар-агар - 2 г
  • цукор - 45 г

Сир для приготування сирників "Мастер Шеф" Вікторія Науменко обовʼязково віджимає від зайвої вологи.

Змішуємо до однорідності віджатий сир, яєчний довток, борошно, манну крупу та ваніль. Готовій сирні масі даємо постояти 5 хвилин, а потім формуємо сирники на припиленій борошном робочій поверхні – для цього зручно використовувати ніж.

Смажимо сирники на добре розігрітій пательні з олією на середньому вогні до апетитної скоринки з обох боків.

"Смажимо на олії без смаку, я зазвичай беру виноградну", – розповіла зірка "Мастер Шеф".

Щоб приготувати полуничне кулі до сирників, змішуємо в сотейнику полуницю, агар-агар і цукор, просто доводимо суміш до кипіння, а потім перебиваємо блендером до однорідності.

Останні новини України:

Про звичайну яєшню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.

Як приготувати яйця на сніданок ще смачніше: рецепт від Лізи Глінської.

Такий сніданок за 5 хвилин сподобаєтсья всім: відомий шеф-кухар поділився рецептом.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом