Якщо ви хочете приготувати для вечері ситну, легку та корисну страву, вибирайте для цього овочі, м'ясо, морепродукти, рибу. Не забувайте також про крупи. Об'єднати ці продукти можна у таких стравах, як голубці, тефтелі, фарширований перець та кабачки.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних фаршированих кабачків м'ясним фаршем.
Інгредієнти:
- кабачок – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- курячий фарш – 250 г
- приправа та сіль – за смаком
- сир твердий – 80 г
Спосіб приготування:
1. Кабачки наріжте на частини по 4-5 см. Виріжте центр ложкою, можна наскрізь, а залишити дно (залежить від розміру кабачка).
2. Подрібніть у блендері цибулю та м'якоть кабачка. Перекладіть цю суміш у фарш і додайте приправу та сіль за смаком.
3. Перемішайте все та фаршируємо кабачки.
4. Викладіть їх у форму або деко застелене пергаментом і випікайте в духовці при 180 С 30-40 хвилин.
Можна присипати тертим сиром твердим і ще на 5 хвилин в духовку!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мариновані кабачки без стерилізації
- Мариновані кабачки за 5 хвилин
- Мариновані кабачки з листя смородини