20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Смачніше, ніж голубці: фаршировані кабачки для ситної та корисної вечері
Смачніше, ніж голубці: фаршировані кабачки для ситної та корисної вечері

Смачніше, ніж голубці: фаршировані кабачки для ситної та корисної вечері

Якщо ви хочете приготувати для вечері ситну, легку та корисну страву, вибирайте для цього овочі, м'ясо, морепродукти, рибу. Не забувайте також про крупи. Об'єднати ці продукти можна у таких стравах, як голубці, тефтелі, фарширований перець та кабачки.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних фаршированих кабачків м'ясним фаршем.

Інгредієнти:

  • кабачок – 2 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • курячий фарш – 250 г
  • приправа та сіль – за смаком
  • сир твердий – 80 г

Спосіб приготування:

1. Кабачки наріжте на частини по 4-5 см. Виріжте центр ложкою, можна наскрізь, а залишити дно (залежить від розміру кабачка).

2. Подрібніть у блендері цибулю та м'якоть кабачка. Перекладіть цю суміш у фарш і додайте приправу та сіль за смаком.

3. Перемішайте все та фаршируємо кабачки.

4. Викладіть їх у форму або деко застелене пергаментом і випікайте в духовці при 180 С 30-40 хвилин.

Можна присипати тертим сиром твердим і ще на 5 хвилин в духовку!

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мариновані кабачки без стерилізації
  • Мариновані кабачки за 5 хвилин
  • Мариновані кабачки з листя смородини
Источник материала
Поделиться сюжетом