20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Співачка Марія Яремчук вперше стала мамою
Співачка Марія Яремчук вперше стала мамою

Співачка Марія Яремчук вперше стала мамою

Українська співачка Марія Яремчук народила сьогодні, 8 травня, сина, повідомляє molbuk.ua з посиланням на власні джерела.

Повідомляється, що Марічка народила у Чернівецькому перинатальному центрі приблизно о 9.00. Пологи минули без ускладнень.

У співачки народився хлопчик, його назвали Яном.

Мережею вже давно ходили чутки про вагітність співачки Марії Яремчук. Відкривати особисте зірка, судячи з соцмереж, аж ніяк не планувала. Та, все ж, з її закритої інстаграм сторінки «для своїх» витекло відео, де Марія направляє камеру на живіт і гладить його, явно демонструючи близьким цю чудову новину.

Співачка давно не з'являється на публіці. Марія Яремчук 5 років тому припинила виступати на великій сцені, а соцмережі взагалі не веде. Останнє її фото опубліковане ще в липні минулого року. Також виконавиця ретельно приховує своє особисте життя і не розкриває особу обранця.

Марія Яремчук – українська співачка, донька легендарного артиста Назарія Яремчука. Свою вокальну кар'єру вона розпочала з проєкту «Голос країни», а також Марія брала участь в конкурсі «Нова хвиля 2012».

Артистка відома своїми ліричними піснями та неймовірним голосом. У 2014 році Яремчук виступила на «Євробаченні», де представила Україну, і посіла шосте місце.

Источник материала
Поделиться сюжетом