20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Святковий салат за копійки: використайте звичайну мівіну
Святковий салат за копійки: використайте звичайну мівіну

Святковий салат за копійки: використайте звичайну мівіну

Мівіну найчастіше їдять у вигляді першої страви. Продукт максимально бюджетний і готується лічені хвилини. З нього можна зробити навіть святковий салат.

Ідея приготування елементарного салату з мівіни опублікована на сторінці фудблогерки з ніком hotuyte_ta_smakuyte в Instagram. Заправляється майонезом.

Інгредієнти:

  • локшина швидкого приготування –  2 пачки
  • огірок – 1-2 шт.
  • варені яйця – 3 шт.
  • лікарська ковбаса – 200 г
  • кукурудза – 0,5 банки
  • майонез
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Локшину подрібнити.

2. Додати половину спецій (приправу) з пачки.

3. Залити окропом.

4. Залишити на 10 хвилин.

5. Злити зайву воду і помістити у глибокий посуд.

6. Туди додати порізані кубиком огірки, яйця, ковбасу та кукурудзу.

7. Заправити майонезом. Спеції коригувати до смаку.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Китайська локшина
  • Японська локшина
  • Яєчна локшина
Источник материала
Поделиться сюжетом