Мівіну найчастіше їдять у вигляді першої страви. Продукт максимально бюджетний і готується лічені хвилини. З нього можна зробити навіть святковий салат.
Ідея приготування елементарного салату з мівіни опублікована на сторінці фудблогерки з ніком hotuyte_ta_smakuyte в Instagram. Заправляється майонезом.
Інгредієнти:
- локшина швидкого приготування – 2 пачки
- огірок – 1-2 шт.
- варені яйця – 3 шт.
- лікарська ковбаса – 200 г
- кукурудза – 0,5 банки
- майонез
- сіль, перець
Спосіб приготування:
1. Локшину подрібнити.
2. Додати половину спецій (приправу) з пачки.
3. Залити окропом.
4. Залишити на 10 хвилин.
5. Злити зайву воду і помістити у глибокий посуд.
6. Туди додати порізані кубиком огірки, яйця, ковбасу та кукурудзу.
7. Заправити майонезом. Спеції коригувати до смаку.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Китайська локшина
- Японська локшина
- Яєчна локшина