20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У ДТП на Житомирщині загинув ще один волонтер – 22-річний Борис Голод
У ДТП на Житомирщині загинув ще один волонтер – 22-річний Борис Голод

У ДТП на Житомирщині загинув ще один волонтер – 22-річний Борис Голод

Смертельна ДТП за участі двох вантажівок та мікроавтобуса сталася 8 травня на Житомирщині поблизу села Миколаївка на трасі Київ – Чоп.

Трагічна загибель волонтерів

Спочатку з'явилась інформація про загибель Віталія Дубаса,у якого залишилося 6 малолітніх дітей. Згодом повідомили про другого загиблого волонтера – 22-річного Бориса Голода. Він був мешканцем Белзької громади, однак працював та волонтерив хлопець у Червонограді.

В Червоноградській міський раді також прокоментували загибель Бориса Голода.

Не вистачить слів, аби висловити підтримку та співчуття рідним та близьким Бориса Голода. Світла пам'ять Волонтеру, чиє молоде життя так несправедливо обірвалось…
– йдеться в повідомленні.

Волонтер спільно з іншими майстрами ремонтував автівки для військових та їздив з гуманітарними вантажами на передову.

ДТП в Україні: останні новини

  • У вівторок, 7 травня, у Дніпровському районі Києва вантажівка в'їхала у маршрутку. Водій вантажівки "КамАЗ" виконував маневр повороту з другої смуги, унаслідок чого й сталося зіткнення з мікроавтобусом. Травми отримали пасажири та водій мікроавтобуса.
  • Захисниця Азовсталі Катерина Поліщук з позивним "Пташка" потрапила в ДТП. Внаслідок аварії парамедикиня отримала травми та понівечене авто. За словами Катерини, аварія сталася не з її вини: інший водій здійснював поворот, а дівчина в той момент їхала назустріч.
  • В Одесі водій Audi вилетів на тротуар та збив двох підлітків. У старшої дівчинки виявили перелом плеча. Молодша у результаті ДТП отримала перелом ноги. Поліцейські встановили, що водій авто був у тверезому стані.
Теги по теме
ДТП Жертвы
Источник материала
Поделиться сюжетом