20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Українців штату Вашингтон запросили на святкування Дня Вишиванки
Українців штату Вашингтон запросили на святкування Дня Вишиванки

Українців штату Вашингтон запросили на святкування Дня Вишиванки

Українську громаду штату Вашингтон (США) запросили на святкування Дня вишиванки, яке відбудеться 16 травня о 18:30 навпроти бібліотеки Суззалло в Університеті Вашингтону у місті Сіетл.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Асоціація українців штату Вашингтон (Ukrainian Association of Washington State).

«Нумо розфарбовувати Сіетл та весь світ нашим вільним духом та відзначити нашу спадщину нашою фольклорною музикою та танцями!», – закликали організатори.

Майбутніх гостей свята просять вбратися у вишиванки та взяти з собою українські прапори.

«Вдягайтеся в свої кращі строї та вишиванки та нехай майорять українські прапори високо! Не маєте вишиванки? Не проблема! Приходьте у вбранні українського стилю та принесіть прапор, щоб приєднатися до святкування! Запрошуємо всіх!», – ідеться в анонсі.

Подія організована Асоціацією українців штату Вашингтон та Об’єднаним товариством українських студентів при Університеті Вашингтона.

Нагадаємо, Світовий конгрес українців (СКУ) проведе віртуальну хвилю до Дня вишиванки – 2024. Ініціатива триватиме 16-17 травня у соцмережах Фейсбук, Інстаграм, Тік-Ток, а також на сайті СКУ. 

Теги по теме
США
Источник материала
Поделиться сюжетом