20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В очікуванні літа: Volkswagen представив новий будинок на колесах
В очікуванні літа: Volkswagen представив новий будинок на колесах

В очікуванні літа: Volkswagen представив новий будинок на колесах

Вдосконалений для європейського ринку кемпер Volkswagen California отримав більше простору та потужний гібридний двигун.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Кожна версія оновленого Volkswagen California має намет на даху та дві розсувні двері з москітними сітками, а деякі комплектації мають навіть кухню. При цьому модель стала просторішою за попередню.

Усередині задній диван замінено на два окремих сидіння. Салон містить мийку, одноконфоркову газову плиту, шафи та кілька 45-ватних зарядних портів USB-C. У дорожчих комплектаціях є навіть висувна міні-кухня з газовою плитою, двома ящиками та місцем для зберігання речей.

Флагманський варіант Ocean поставляється у комплекті з двома акумуляторами для кемпера, двома розетками на 230 вольтів, підігрівом передніх сидінь, відділенням для зберігання на даху, складаним столиком і резервуаром для питної води.

Новий кемпер надійде в продаж із трьома варіантами силових агрегатів – як у Multivan. Чотирициліндровий турбодизель потужністю 150 кінських сил і бензинові двигуни потужністю 204 к.с.

Нова опція – plug-in гібрид потужністю 245 к.с. доповнено системою повного привода 4Motion.

Источник материала
Поделиться сюжетом