20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
З’явилися результати перших тестів нового iPad Pro
З’явилися результати перших тестів нового iPad Pro

З’явилися результати перших тестів нового iPad Pro

Найновіший планшет iPad Pro від Apple став першим у світі пристроєм, оснащеним однокристальною системою Apple M4. Тепер пристрій з’явився у базі даних Geekbench.

На відповідній сторінці показано, що одноядерний результат iPad Pro M4 становить 3767, а багатоядерний – 14677. Для порівняння: iPad Pro на базі M2 набирає близько 2500 балів в однопотоковому режимі та близько 10 000 – при використанні всіх ядер. Тобто результати M4 приблизно в 1,5 раза вищі, ніж у M2, і покращення продуктивності очевидне.

Чіп Apple M4 заснований на 3-нм техпроцесі другого покоління, об’єднує 28 мільярдів транзисторів та використовує нову архітектуру SoC для подальшого підвищення енергоефективності. Він оснащений 10-ядерним процесором, а топ-версія включає 4 ядра продуктивності та 6 ядер енергоефективності. Високопродуктивне ядро ​​використовує механізм декодування та виконання з більш високою пропускною здатністю.

Щодо графічного процесора, M4 отримала вбудований 10-ядерний GPU, побудований на архітектурі графічного процесора нового покоління чіпів серії M3. Він забезпечує функції динамічного кешування, підтримує Mesh Shading та трасування променів з апаратним прискоренням.

Источник материала
Поделиться сюжетом