20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Більше купувати не будете: "Мастер Шеф" Глинська дала простий рецепт цукерок із печива
Більше купувати не будете: "Мастер Шеф" Глинська дала простий рецепт цукерок із печива

Більше купувати не будете: "Мастер Шеф" Глинська дала простий рецепт цукерок із печива

Колишня зірка проекту "Майстер Шеф" Єлизавета Глинська розповіла, як найпростіше побалувати солодощами близьких. Цей десерт стане справжнім частуванням для любителів солодкого. Зовсім нескладно приготувати, а результат порадує вас та ваших близьких. Виходить ніжний та ароматний десерт, який просто тане у роті, зауважує Глинська.

Інгредієнти:

  • 400 г печива
  • 200 г маскарпоне
  • 70 мл кави американо або апельсиновий сік (4,5 ст. л.)
  • 20 мл чорного рому (кава або апельсиновий сік) (4 ч. л.)
  • 80 г цукрової пудри (4 ст. л. без гірки)
  • 100 г молочного шоколаду
  • 180 мл вершків (жирністю 15-35%)
  • 40 г какао-порошку (4 ст. л. без гірки)

Приготування:

Спочатку зробіть крихту з печива, ділиться "Майстер Шеф" Глинська.

У мисці змішайте маскарпоне, цукрову пудру, теплу каву та ром до однорідної маси.

Розігрійте вершки до ширяння і змішайте їх із шоколадом. Шоколад має розтопитися від тепла вершків.

Додайте шоколадну масу до кавової суміші маскарпоне та перемішайте, радить "Майстер Шеф" Глинська. Додайте|добавляйте| крихту з|із| печива і знову перемішайте.

Накрийте масу харчової плівкою та поставте в холодильник на 3 години.

Сформуйте кульки маси та обваляйте їх у какао-порошку через сито. "Майстер Шеф" Глинська додала, що в результаті ви отримаєте близько 50 цукерок.

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці із картопляного тіста: "Майстер Шеф" Глинська дала простий рецепт.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом