20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Культовий френч 90-х. Як відтворити улюблений манікюр принцеси Діани
Культовий френч 90-х. Як відтворити улюблений манікюр принцеси Діани

Культовий френч 90-х. Як відтворити улюблений манікюр принцеси Діани

Культовий стиль принцеси Діани продовжує надихати, і це включає її любов до французького манікюру. Принцеса віддавала перевагу коротким, прямокутним нігтям із тонкими білими кінчиками та рожевою глазурованою основою, особливо в 90-х роках, коли французький манікюр був у моді.

Тенденції щодо нігтів постійно змінювались, і деякий час французький манікюр був не в моді, але все циклічно, і він знову повертається в тренди. Французький манікюр має величезну кількість варіацій, але сьогодні OBOZ.UA пропонує вам точне відтворення улюбленого тренду Діани на нігтях. Класичний французький легко наноситься, і так само легко знімається.

Принцеса любила короткі нігті та обрала природне, світло-рожеве покриття, таким чином дотримуючись королівського протоколу.

Підготовка нігтів до манікюру у стилі принцеси Діани

Щоб зробити французький манікюр, як у принцеси Діани, необхідно правильно підготувати нігті. Адже справа не лише в намальованій білій лінії. Щоб отримати особливий вигляд, який любила Діана, нігті мають бути квадратної форми та коротко підстрижені.

В першу чергу зніміть з нігтів все попереднє покриття і нанесіть на кутикули олію для нігтів, щоб можна було її відсунути. За допомогою буфера злегка відшліфуйте нігтьову пластину та підпиляйте самі нігті. Найважливіше те, що наприкінці цього кроку варто переконатися, що ваші нігті дуже сухі, щоб лак краще прилипав до них. Таким чином ви отримаєте довготривалий манікюр.

Щоб повторити манікюр принцеси Діани виберіть рожеве базове покриття

Для свого французького манікюру принцеса Діана віддавала перевагу рожевому лаку як базовому покриттю. Це, безсумнівно, поєднується з тенденцією нігтів 90-х років, до якої зараз повернулися тренди.

Біла смужка французького манікюру має бути тонкою.

Щоб отримати фірмовий вигляд нігтів, як у принцеси Діани, треба зробити білу смужку на нігті відносно тонкою. Переконайтеся, що ваше базове покриття повністю висохло. Ви можете вибрати абсолютно прямий білий край або вибрати легкий вигин, як у Діани. Для цієї частини процесу добре підходить будь-який білий лак для нігтів.

Завершіть манікюр за допомогою верхнього покриття

Верхнє покриття не лише зменшить різку білизну кінчиків, але й додасть шар захисту, щоб остаточний ефект тривав довше. Для цього кроку не обов’язково використовувати інший лак. Можна використати той самий, щоб ви брали для базового покриття. Перед повторним нанесенням базового шару переконайтеся, що білі кінчики добре висохли. Після цього кроку можна ще використати остаточне верхнє покриття (Top Coat), щоб переконатися, що все захищено від сколів і зносу.

Доповніть образ

Принцеса Діана любила працювати з класичною темою, а потім робити її власною. Тож, відтворюючи класичний французький манікюр Діани, сміливо доповнюйте образ будь-яким способом, який вам подобається. Завжди є простір, щоб додати кілька блискучих камінчиків для нігтів, або використати спеціальні наклейки. І не забудьте змастити кутикули олійкою, коли лак висохне. Обережно втирайте трохи олії в кутикулу, щоб зберегти зволоженість.

Або завжди є варіант, який вибирала Діана – прикрасити образ каблучкою з сапфіром! Діана любила прикраси, тому класичний французький манікюр пропонує гарне полотно, щоб похизуватися каблучками та браслетами.

Раніше OBOZ.UA розповідав, який манікюр в тренді на літо 2024 року, та показав сім ідей манікюру, які піднімуть вам настрій.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом