20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Має бути виправдання": чемпіон світу розкритикував Ломаченка за мовчання про агресію Росії
"Має бути виправдання": чемпіон світу розкритикував Ломаченка за мовчання про агресію Росії

"Має бути виправдання": чемпіон світу розкритикував Ломаченка за мовчання про агресію Росії

Український боксер Сергій Богачук (24-1, 23 КО), який нещодавно виграв тимчасовий чемпіонський пояс у першій середній вазі, розкритикував Василя Ломаченка (17-3, 11 КО) за мовчання про війну в нашій країні. 28-річний уродженець Вінниці зазначив, що йому було б цікаво послухати, що скаже співвітчизник на своє виправдання.

Про це Богачук заявив в інтерв'ю порталу sport-express.ua. За словами боксера, Ломаченко напередодні свого бою з Джорджем Камбососом (21-2, 10 КО) в Австралії мав нагадати світові про військову агресію, яку Росія продовжує здійснювати щодо його рідної країни.

"Він був чемпіоном, для України багато зробив, як відомий спортсмен. Зараз також я не знаю, що у нього в голові. Дуже погано, що він нічого не говорить про Україну, про те, що зараз війна і така ситуація. Мені цікаво послухати, яка в нього позиція з цього питання. Розумієте, у нього має бути якесь виправдання цьому. Він має наводити якісь факти, чому він мовчить та нічого не говорить. Я від нього цього не чув. Тому я б більше слухав, а не казав", – сказав Богачук.

Раніше Ломаченко не став називати Росію агресором, а також заявив, що йому важко пояснити ситуацію. Крім того, українець згадав, як для нього почалася війна, а пізніше відмовився засуджувати Путіна та його рішення запровадити війська в Україну.

Також боксер висловив упевненість у тому, що багато росіян не підтримують війну, зазначивши, що не бачить сенсу звертатися до ватажка Кремля, якого він назвав головнокомандувачем.

24 лютого український легковаговик розмістила зображення голуба з двох сполучених рук, розфарбованих у кольори прапорів України та Росії. У футболці із зображенням голуба миру Ломаченко з'явився на зустрічі із співвітчизниками у Перті.

Як повідомляв OBOZ.UA, Сергій Богачук присвятив Україні свою перемогу у чемпіонському бою за пояс Всесвітньої боксерської ради (WBC).

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом