20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ми знищуємо більше, – полковник запасу оцінив темпи виробництва техніки в Росії
Ми знищуємо більше, – полковник запасу оцінив темпи виробництва техніки в Росії

Ми знищуємо більше, – полковник запасу оцінив темпи виробництва техніки в Росії

Про це 24 Каналу розповів військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан, зауваживши, що окупанти здатні виробляти техніку для війни проти України. Але наші захисники знищують більше, ніж вони виготовляють.

Яка ситуація в окупантів з технікою

Переважно окупанти відновлюють техніку, яка перебувала на місцях зберігання. Так вони виснажують власні запаси.

Росія виробляє і нову техніку, і піднімає з місць зберігання, але ми знищуємо більше. Цей зворотний відлік запущений. Десь наступного року вони вийдуть на нульові складські залишки. На складах не матимуть жодного механізму, який можна ввести в стрій,
– сказав Світан.

Тому у них знову залишається єдиний варіант – компенсувати це все живою силою. Але постійна втрата особового складу також призведе до додаткових проблем.

У них залишилося десь 25 – 30% техніки на складах від загальної кількості, яка буде. І все. Вийдуть в нуль, якщо не буде заморожування бойових дій. В такому режимі постійного знищення російської техніки вдасться дійти до нульових залишків на складах в Росії,
– зауважив Світан.

Втрати Росії: коротко

  • З початку повномасштабного вторгнення Росія втратилапонад 479 тисяч особового складу. Також наші захисники знищили 7434 танків, 14313 бойових броньованих машин, 12387 артилерійських систем, 1062 РСЗВ тощо.
  • На днях бійці окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького потужно знищили окупантів. Вони завдали серію ударів по колоні ворожих танків, яка йшла в наступ.
  • В ніч на 10 травня росіяни скаржилисяна атаку на НПЗ "Перший завод" у Калузькій області. Це – найбільший нафтопереробний завод в області.
Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом