20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На Харківщині вночі загарбники обстріляли Липці, постраждала жінка
На Харківщині вночі загарбники обстріляли Липці, постраждала жінка

На Харківщині вночі загарбники обстріляли Липці, постраждала жінка

Вночі 10 травня російська армія з артилерії обстріляла Липці Харківської області, постраждала 62-річна жінка.

Про це у Фейсбуці повідомив голова обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

10 травня о 03:20 ворог завдав ракетного удару по Харкову. Пошкоджені 12 приватних будинків. Постраждали 11-річна дитина та жінка віком 72 роки, в них гостра реакція на стрес.

За словами Синєгубова, артилерійських та мінометних ударів ворога за добу зазнав 21 населений пункт, зокрема Петропавлівка, Степова Новоселівка, Берестове та інші. Під авіаційними обстрілами перебували Веселе, Вовчанськ, Вовчанські Хутори.

У Дергачах Харківського району КАБ влучила поблизу об‘єкта інфраструктури. Пошкоджені близько 25 будівель і споруд, 33 торговельні павільйони. Внаслідок удару БПЛА пошкоджені дах АЗС, колонка та автомобіль.

10 травня о 03:15 росіяни з артилерії обстріляли Липці Харківського району. Горіли дах приватного будинку та господарча споруда. Постраждала 62-річна жінка, зауважив очільник ОДА.

У Куп’янську внаслідок артобстрілів пошкоджені три будинки, будівля магазину. Загинув 51-річний чоловік і поранена 49-річна жінка, підкреслив Синєгубов.

У Вовчанську внаслідок мінометного обстрілу пошкоджене приватне підприємство.

За минулу добу українські війська на Куп’янському напрямку відбили ворожих 13 атак, зокрема у районах Петропавлівки, Синьківки, Берестового.

Упродовж доби на Харківщинівибухотехніки розмінували 26,73 га території, знищили 535 вибухонебезпечних предметів, додав голова ОДА.

Як повідомляв Укрінформ, вдень 9 травня Росіяни завдали п’ять ударів БПЛА "Ланцет" по Дергачах на Харківщині.

Теги по теме
война Обстрел
Источник материала
Поделиться сюжетом