Назустріч Луніну: Кіліан Мбаппе підтвердив, що залишить ПСЖ та чемпіонат Франції влітку
Назустріч Луніну: Кіліан Мбаппе підтвердив, що залишить ПСЖ та чемпіонат Франції влітку

Назустріч Луніну: Кіліан Мбаппе підтвердив, що залишить ПСЖ та чемпіонат Франції влітку

Минулого літа під час трансферного вікна розгорівся гучний скандал між Кіліаном Мбаппе та ПСЖ. Француз відмовився продовжувати контракт із клубом, який спливає влітку 2024 року.

Прощання Кіліана

Через це парижани спочатку відсторонили нападника від першої команди, але потім зрештою знайшли із ним спільну мову. Втім Мбаппе так і не продовжив угоду з ПСЖ.

Тепер же стало відомо, що Кіліан точно залишить французький клуб влітку. Про це 25-річний нападник повідомив на своїй сторінці у інстаграм, записавши звернення до фанатів.

Це мій останній рік в ПСЖ. Я не буду продовжувати контракт, тому через кілька тижнів ця подорож завершиться. Я проведу свій останній матч на "Парк-де-Пренс" в неділю з Тулузою. Ніколи не думав, що буде так важко повідомляти про це. Мені потрібен новий виклик після семи років роботи. Я ніколи не хотів брехати, я хотів бути ефективним. ПСЖ – це клуб, який ніколи не залишає байдужим. Це клуб, який залишиться у моїй пам'яті на все життя,
– заявив Мбаппе.

Очікується, що влітку Кіліан на правах вільного агента підпише контракт із Реалом, де виступає українець Андрій Лунін. Нагадаємо, що Мбаппе перебрався у ПСЖ у 2017 році. За цей трансфер столична команда заплатила Монако 180 мільйонів євро.

Кар'єра Мбаппе у ПСЖ

За цей час нападник провів 306 матчів у футболці ПСЖ, забивши 255 голів. Це дозволило йому стати найкращим бомбардиром в історії паризької команди.

Разом із клубом Кіліан шість разів ставав чемпіоном Франції, а також підкорив по три Кубки та Суперкубки країни та двічі вигравав Кубок ліги. Крім того, у 2020 році Мбаппе допоміг ПСЖ дійти до фіналу Ліги чемпіонів, де його команда поступилась Баварії (0:1).

Источник материала
Поделиться сюжетом