20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Нові витоки розкрили деталі про камеру Sony Xperia 1 VI
Нові витоки розкрили деталі про камеру Sony Xperia 1 VI

Нові витоки розкрили деталі про камеру Sony Xperia 1 VI

Sony підтвердила дату запуску Xperia 1 VI – 15 травня, до якого залишилися лічені дні. Хоча анонс ще не є офіційним, багато ключових специфікацій, включаючи деяку інформацію про камеру, вже стали відомі завдяки витоку промо-зображень.

Xperia 1 VI оснастять сенсорами LYTIA у всіх трьох камерах

Тепер останній витік від HT Felix розкриває всі датчики камери Xperia 1 VI. Дивно, але Xperia 1 VI і Xperia 10 VI, як кажуть, оснащені однаковими датчиками камер, але для різних цілей. Для Xperia 1 VI сенсори та їх призначення такі:

  • Надширококутний (16 мм): 50 Мп Sony LYT600 (1/2″ оптичний формат)
  • Основний (24 мм): 48 Мп Sony LYT800 (1/1.4″)
  • Телефото (85-170 мм): 50MP LYT500 (1/2.9″)

Для тих, хто не знає, надширококутний і телеоб’єктив з роздільною здатністю 50 Мп – це значне покращення порівняно з попередньою моделлю з роздільною здатністю 12 Мп.

Для порівняння, Xperia 10 VI, як повідомляється, буде оснащений сенсорами LYT600 і LYT500 в основній і надширококутній камерах відповідно. Крім того, покриття Zeiss T*, швидше за все, залишиться ексклюзивним для Xperia 1 VI. Попередні витоки рекламних зображень показують, що 1 VI буде оснащений датчиком зображення “Exmor T для мобільних пристроїв”, який може бути заснований на сенсорі Sony LYT800.

Очікується, що Xperia 1 VI буде оснащений OLED-дисплеєм зі співвідношенням сторін 19,5:9, що є значним зрушенням у порівнянні з вузьким дисплеєм Xperia 1 V зі співвідношенням сторін 21:9. Також повідомляється, що дисплей буде в 1,5 рази яскравішим, ніж у попередника. Витік рекламних зображень також натякає на покращену систему відведення тепла, яка має допомогти під час використання камери на вулиці.

Тим не менш, на даний момент це все ще витік інформації, і ми пропонуємо сприймати її з дрібкою солі.

Источник материала
Поделиться сюжетом