20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Окупанти посилили обстріли: що відбувається на Харківському напрямку
Окупанти посилили обстріли: що відбувається на Харківському напрямку

Окупанти посилили обстріли: що відбувається на Харківському напрямку

Російські загарбники сьогодні, 10 травня, посилили обстріли на північному напрямку Харківської області, передусім атакуючи місто Вовчанськ. Також  були безуспішні спроби ДРГ ворога прорвати кордон, але українські війська впевнено тримають позиції і не втрачено жодного метра. Про це повідомив  голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Окупанти посилили обстріли на північному напрямку. Передусім противник завдає ударів по місту Вовчанськ. Усю ніч тривали обстріли з КАБів, РСЗВ та артилерії. Були безуспішні спроби ДРГ прорвати кордон. Збройні сили України впевнено тримають позиції: не втрачено жодного метра. Угрупування противника не становить загрози для Харкова, його сил вистачає лише для провокацій на північному напрямку», – написав Синєгубов.
Він наголосив, що всі органи влади працюють, перебувають на місцях та виконують свої обов‘язки.

«Закликаємо цивільне населення прикордонних населених пунктів бути в укриттях, адже для ворога немає різниці завдавати ударів по військовій інфраструктурі чи по цивільним беззбройним людям», – зазначив голова ОВА.

До відома, окупанти повідомляють, про захоплення низки населених пунктів Харківщини. Зокрема пишуть, що взяли населений пункт Гатище та Стрелеча. 

Источник материала
Поделиться сюжетом