20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Окупанти вдарили по житловій забудові в Харкові: спалахнули пожежі, є постраждалий
Окупанти вдарили по житловій забудові в Харкові: спалахнули пожежі, є постраждалий

Окупанти вдарили по житловій забудові в Харкові: спалахнули пожежі, є постраждалий

Війська Росії в ніч на 10 травня вдарили по Харкову балістичним озброєнням. Удар прийшовся по району житлової забудови, у приватних будинках спалахнули пожежі. Постраждав один місцевий житель.

Вибухи у Харкові було чути близько 3.20. У регіоні було оголошено повітряну тривогу. У Telegram-каналі "Николаевский Ванек" повідомили, що ворог б'є по Харкову балістикою, попередньо, С-300.

Мер Харкова Ігор Терехов на своєму каналі в Telegram написав, що ракетний удар окупаційних російських військ прийшовся по району житлової забудови. У приватних житлових будинках почалися пожежі.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов пізніше уточнив, що за попередніми даними, внаслідок удару по Харкову пошкоджено приватний будинок. Відомо про одного постраждалого.

Також, за словами керівника ОВА, окупанти завдали удару по Дергачам Харківського району.

Нагадаємо, що 8 травня під удар військ Росії потрапив житловий масив у Салтівському районі Харкова. Постраждали семеро людей, серед яких чотири дитини.

Як повідомляв OBOZ.UA, окупаційні війська Росії активізували удари по Харківській та інших прикордонних областях на північному сході України, обстрілюючи в основному цивільну інфраструктуру. Військові експерти кажуть, що цей терор є частиною плану агресора, який намагається залякати населення на тлі підготовки його можливого наступу на Харківщину та Сумщину.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом