Серія Oppo Find X8 буде представлена ​​протягом 2024 року
Серія Oppo Find X8 буде представлена ​​протягом 2024 року

Серія Oppo Find X8 буде представлена ​​протягом 2024 року

Oppo випустила Find X7 і Find X7 Ultra в січні цього року. Наприкінці березня компанія також випустила версію Find X7 Ultra для супутникового зв’язку, більшість інших специфікацій якої залишилися без змін. Хоча минуло лише два місяці після останнього доповнення до серії Find X7, наступна серія Find X8 вже з’являється в новинах.

Може з’явитися на початку четвертого кварталу 2024 року

Сьогодні надійний інформатор Digital Chat Station заявив, що Oppo пришвидшила темпи розробки серії Find X8. Він додав, що компанія може випустити серію Find X8 на початку четвертого кварталу 2024 року.

Згідно з попередніми чутками, Find X8 може використовувати майбутній флагман Dimensity, а модель Ultra буде використовувати процесор Snapdragon 8 Gen 4, який схожий на серію Find X7. Поряд із флагманськими чіпами нового покоління Find X8 Ultra може нарешті запропонувати ультразвуковий сканер відбитків пальців. Однак Find X8 все ще може залишатися на оптичному сканері відбитків пальців.

Якщо останні новини правдиві, серія Find X8 може прямо конкурувати з серією Xiaomi 15 з аналогічним часом запуску. OnePlus 13 також може бути випущений приблизно в той же час.

Раніше очікувалося, що перша модель із Snapdragon 8 Gen 4 (яка може вийти в середині жовтня) знову стане флагманом Xiaomi. Тепер це здається сумнівним через припущення про достроковий графік випуску наступного флагмана Oppo. З усім тим, за словами інформатора Йогеша Брара, Xiaomi все ще володіє ексклюзивними правами на перший запуск флагманських чіпів Snapdragon.

Коли справа доходить до майбутнього флагмана Qualcomm, він матиме процесорні ядра Oryon власної розробки з архітектурою 2+6. Хоча на цей час інформації про телефон або чіп небагато, ми поділимося додатковою інформацією, коли вона стане доступною.

Источник материала
Поделиться сюжетом