Sirius від Global Bilgi: майбутнє контакт-центрів зі штучним інтелектом!
Sirius від Global Bilgi: майбутнє контакт-центрів зі штучним інтелектом!

Sirius від Global Bilgi: майбутнє контакт-центрів зі штучним інтелектом!

Сучасні контакт-центри відіграють ключову роль в забезпеченні якісного обслуговування клієнтів. Інтеграція штучного інтелекту (ШІ) відкриває нові можливості для підвищення ефективності та покращення якості послуг. Українська компанія Global Bilgi – експерт в галузі аутсорсингу бізнес-процесів та один з провідних вітчизняних розробників програмного забезпечення для контактних центрів – активно працює над впровадженням ШІ у власну хмарну платформу Sirius.

Головні задачі впровадження ШІ в програмне забезпечення для контакт-центрів

Одним із головних напрямків застосування ШІ в контакт-центрах є автоматизація процесів. Від онлайн-чатів до обробки електронної пошти, від систем автоматичного розподілу дзвінків до предиктивної аналітики – інтеграція штучного інтелекту в контакт-центри відкриває нові перспективи для підвищення ефективності та покращення якості послуг.

Використання ШІ дозволяє контакт-центрам надавати більш персоналізований підхід до клієнтського сервісу. Аналізуючи дані про попередні взаємодії програмне забезпечення для колл-центрів на основі ШІ зможе надавати операторам рекомендації щодо обробки поточного звернення. Це дозволить підвищити якість обслуговування клієнтів, а також забезпечить глибше розуміння їхніх потреб.

Також застосування ШІ у контакт-центрах може служити помічником для співробітників, надаючи їм інформацію та рекомендації в реальному часі. Це спрощує роботу операторів, дозволяючи їм зосередитися на вирішенні складних питань, які потребують людського втручання.

Розширення функціонала хмарної платформи для контакт-центрів Sirius

Інженери з Global Bilgi постійно займаються розробкою нових функцій для платформи Sirius. Це програмне забезпечення вже давно зарекомендувало себе як одне з найкращих комплексних рішень з організації контакт-центру для бізнесів будь-якого масштабу. Наразі штучний інтелект впроваджується в програму контролю якості контакт-центру AQoS від Global Bilgi.

Застосування алгоритмів аналізу розмов, технічна взаємодія з зовнішніми сервісами та пошук ключових слів в записах дозволять автоматично оцінювати рівень задоволеності клієнтів й ефективність роботи операторів. Це забезпечить безперервний контроль якості й можливість швидко виявляти та усувати проблеми.

Резюмуючи

Автоматизація обробки запитів, аналіз даних, передиктивна аналітика, підтримка операторів, персоналізація обслуговування та моніторинг якості – це лише деякі з переваг використання ШІ в контакт-центрах. Для Global Bilgi, як для провідного розробника програмного забезпечення для контакт-центрів, інтеграція штучного інтелекту в технологічну інфраструктуру власної платформи Sirius є одним з приорітетних завдань.

Оцініть неперевершений клієнтський досвід для вашого бізнесу з хмарною платформою для контакт-центрів Sirius від Global Bilgi!

Источник материала
Поделиться сюжетом