Смачніше відбивних: "Мастер Шеф" Литвинова дала оригінальний рецепт із куркою та сиром
Смачніше відбивних: "Мастер Шеф" Литвинова дала оригінальний рецепт із куркою та сиром

Смачніше відбивних: "Мастер Шеф" Литвинова дала оригінальний рецепт із куркою та сиром

Колишня суддя кулінарного проекту "Мастер Шеф" Тетяна Литвинова запропонувала зробити ідеальну страву для вечері усієї родини, представивши рецепт курки "капрезе". За словами Литвинової, рецепт справді простий у приготуванні, але при цьому дуже вишуканий і апетитний. Ось докладний опис кроків:

Інгредієнти:

  • 1 куряча грудинка на кістці
  • 120 г сиру моцарела
  • 1 помідор
  • Свіжий базилік

Маринад:

  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 1 год. л. рік
  • 0,5 ч. л. чорного перцю

Приготування:

Маринад:

У мисці змішайте оливкову олію, сіль та чорний перець, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова.

Викладіть курку в маринад і залиште щонайменше на 30 хвилин (можна до 10 годин) для просочення.

Приготування начинки:

Наріжте помідор і моцарелу тонкими скибочками.

Складіть скибочки помідора, базиліка та моцарели один на одного: спочатку скибочка помідора, потім листок базиліка, і нарешті скибочка моцарели.

Начинка курки:

"Мастер Шеф" Литвинова додає, вийміть курку з маринаду і зробіть 6-7 надрізів ножем на кожній стороні під невеликим кутом, щоб отримати невеликі кишені для начинки.

Засуньте в кожен надріз підготовлену начинку з помідора, базиліка та моцарели.

Приготування курки:

Викладіть курку на лист, попередньо покритий пергаментним папером.

Поставте в розігріту духовку на 30-35 хвилин при температурі 200°C.

Подання:

Готову курку "капрезе" можна подавати як гарячу страву до столу, додавши за бажанням додаткові трави чи овочі, "Мастер Шеф" Литвинова.

Останні новини України:

Дешевше і смачніше за рис: "Майстер Шеф" Литвинова показала, як заощадити на приготуванні плова.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом