Щоб курка була соковитою – приготуйте її в сирному клярі. Для такої страви вам знадобиться всього 4 інгредієнти. Смачно подати з картопляним пюре та свіжим салатом.
Ідея приготування соковитої курки в сирному клярі опублікована на сторінці фудблогерки Марини Фролової (marina_frolova) в Instagram. після смаження м'ясо потрібно трохи протушкувати.
Інгредієнти:
- курячі стегна
- яйця
- сир твердий
- борошно
Спосіб приготування:
1. Курячі стегна відділити від кісточки.
2. Зробити надрізи.
3. Посолити та поперчити.
4. Кожен шматочок обкотити в борошні, а потім в сирному клярі.
5. Викласти на розігріту сковорідку.
6. Обсмажити з двох боків до золотистого кольору.
7. Викласти в каструлю.
8. Налити трішки води і тушкувати на маленькому вогні.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Смажена курка в соусі теріякі
- Курка гриль на вугіллі
- Тушкована курка з яблуками та цибулею