Так курку ви ще не готували: ідеальне ніжне м'ясо в сирному клярі
Так курку ви ще не готували: ідеальне ніжне м'ясо в сирному клярі

Так курку ви ще не готували: ідеальне ніжне м'ясо в сирному клярі

Щоб курка була соковитою – приготуйте її в сирному клярі. Для такої страви вам знадобиться всього 4 інгредієнти. Смачно подати з картопляним пюре та свіжим салатом.

Ідея приготування соковитої курки в сирному клярі опублікована на сторінці фудблогерки Марини Фролової (marina_frolova) в Instagram. після смаження м'ясо потрібно трохи протушкувати.

Інгредієнти:

  • курячі стегна
  • яйця
  • сир твердий
  • борошно

Спосіб приготування:

1. Курячі стегна відділити від кісточки.

2. Зробити надрізи.

3. Посолити та поперчити.

4. Кожен шматочок обкотити в борошні, а потім в сирному клярі.

5. Викласти на розігріту сковорідку.

6. Обсмажити з двох боків до золотистого кольору.

7. Викласти в каструлю.

8. Налити трішки води і тушкувати на маленькому вогні.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Смажена курка в соусі теріякі
  • Курка гриль на вугіллі
  • Тушкована курка з яблуками та цибулею
Источник материала
Поделиться сюжетом