20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
TikTok позначатиме створений ШІ контент з OpenAI
TikTok позначатиме створений ШІ контент з OpenAI

TikTok позначатиме створений ШІ контент з OpenAI

TikTok планує почати позначати зображення та відео, завантажені в його службу обміну відео, які були згенеровані за допомогою штучного інтелекту, використовуючи цифровий водяний знак, відомий як Content Credentials.
Дослідники висловили стурбованість тим, що контент, створений штучним інтелектом, може бути використаний для втручання у вибори в США цієї осені, і TikTok вже був серед групи з 20 технологічних компаній, які на початку цього року підписали угоду, зобов’язавшись боротися з цим.
Компанія вже позначає створений штучним інтелектом контент, створений за допомогою інструментів у додатку, але останній крок передбачає застосування мітки до відео та зображень, створених за межами служби.
«У нас також є політики, які забороняють реалістичний штучний інтелект без міток, тому, якщо на платформі з’явиться реалістичний штучний інтелект (створений вміст), ми видалимо його як такий, що порушує правила нашої спільноти», — Адам Пресер, керівник відділу операцій, довіри та безпеки компанії TikTok, сказав в інтерв’ю.
Технологію облікових даних вмісту очолює Коаліція за походження та автентичність вмісту, група, співзасновником якої є Adobe, Microsoft, але відкритий для використання іншими компаніями.
Він уже був прийнятий такими, як творець ChatGPT OpenAI.
Источник материала
Поделиться сюжетом