20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Випущено Moto G Stylus 5G з дисплеєм Full HD+ 120 Гц, Snapdragon 6 Gen 1 і вбудованим стилусом
Випущено Moto G Stylus 5G з дисплеєм Full HD+ 120 Гц, Snapdragon 6 Gen 1 і вбудованим стилусом

Випущено Moto G Stylus 5G з дисплеєм Full HD+ 120 Гц, Snapdragon 6 Gen 1 і вбудованим стилусом

Motorola випустила Moto G Stylus 5G (2024), останню модель у своїй серії G середнього класу, яка тепер доступна в США. Цей пристрій має ергономічний дизайн із веганською шкіряною обробкою та містить вбудований стилус для нотаток, редагування фотографій тощо безпосередньо на екрані.

Характеристики Moto G Stylus

Moto G Stylus 5G (2024) може похвалитися 6,7-дюймовим Full HD+ pOLED-дисплеєм із частотою оновлення 120 Гц. Панель має пікову яскравість 1200 ніт і частоту дискретизації дотику 240 Гц. Як згадувалося вище, він поставляється з вбудованим стилусом, який розміщений у бункері на дні.

Що стосується оптики, він оснащений основною камерою на 50 МП з оптичною стабілізацією зображення (OIS) і надширокою камерою на 13 МП (120° FOV), яка також може робити макрозйомку. На передній панелі він має 32-мегапіксельну камеру для селфі. Основна камера може записувати відео FHD зі швидкістю 60 кадрів/с (уповільнена зйомка 120 кадрів/с), тоді як передня камера пропонує режим подвійного захоплення, який є допоміжною функцією для ведення відеоблогів.

Під капотом телефон працює на базі процесора Snapdragon 6 Gen 1 5G з підтримкою підключення 5G. Він поєднується з 8 ГБ оперативної пам’яті, 256 ГБ вбудованої пам’яті та можливістю розширення до 2 ТБ за допомогою карти microSD. Телефон також має подвійні стереодинаміки, налаштовані на Dolby Atmos, і акумулятор ємністю 5000 мАг, який підтримує швидку зарядку 30 Вт і бездротову зарядку 15 Вт.

Телефон має порт Type-C (USB 2.0), аудіороз’єм 3,5 мм, вбудований в дисплей сканер відбитків пальців, Bluetooth 5.1, дводіапазонний Wi-Fi та операційну систему на базі Android 14.

Ціни та наявність

Moto G Stylus 5G (2024) продаватиметься за $399,99 у двох кольорах: Caramel Latte та Scarlet Wave. Він має вийти 30 травня та буде доступний у великих роздрібних магазинах, таких як Best Buy і Amazon.com. Він також буде пропонуватися через різних операторів США, таких як AT&T і T-Mobile.

Источник материала
Поделиться сюжетом