20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Вона з повною відсутністю розуму": колишній продюсер втікачки Лорак розговорився
"Вона з повною відсутністю розуму": колишній продюсер втікачки Лорак розговорився

"Вона з повною відсутністю розуму": колишній продюсер втікачки Лорак розговорився

Колишній продюсер втікачки Лорак Сергій Перман уперше публічно розповів про стосунки з Лорак і те, як зараз ставиться до співачки.

Сергій Перман, колишній продюсер скандальної співачки-втікачки в країну-агресора РФ Ані Лорак, який шість років співпрацював з нею, зізнався, що вона людина дуже талановита, але не є розумною. Про це Перман розповів в інтерв'ю з Дмитром Гордоном.

"У мене з нею був роман. У той момент, я був у неї закоханий. Це був нерозділений роман. Вона талановита, красива жінка. З повною відсутністю розуму, на жаль", - сказав він.

Перман також зазначив, що припинив співпрацю з Лорак у 2013 році. І причиною цьому став конфлікт з її тодішнім чоловіком, Муратом Налчаджиоглу. Щоправда, продюсер зізнався, що він спровокував сварку з чоловіком співачки.

Перман також заявив, що певний час йому була байдужа Ані Лорак, проте зараз йому шкода її.

"Вона мені деякий час була байдужа. А зараз мені її шкода. Шкода. Її немає в моєму житті взагалі ніяк, ні в якому вигляді, я не знаю, що з нею відбувається, з ким вона зустрічається, з ким вона живе. Мені не цікаво взагалі, все що відбувається з того боку", - підсумував продюсер.

Хто така Ані Лорак

Ані Лорак - народна артистка України, яка з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, встала на бік Росії і продовжує будувати там свою кар'єру, пояснюючи свою позицію "поза політикою". Лорак виховує доньку від турецького громадянина, а також зустрічається з інструктором йоги.

Останні зіркові новини:

Раніше стало відомо, що в родині української "дівчини Бонда" Ольги Куриленко сталося нещастя. Артистка розповіла про втрату близького члена сім'ї.

Також комік і іноагент Максим Галкін довів росіян до істерики українською піснею, яку він виконав під час концерту в Карлових Варах. Глядачі зустріли номер оваціями, а в країні-окупанті знову стали лаяти шоумена.

Інші новини:

Источник материала
Поделиться сюжетом