Зникне зі столу за секунду: як приготувати смачні баклажани на грилі
Зникне зі столу за секунду: як приготувати смачні баклажани на грилі

Зникне зі столу за секунду: як приготувати смачні баклажани на грилі

Фіналіст "МастерШеф професіонали" Микола Люлько поділився смачним рецептом баклажанів на грилі із соусом хойсін.

Хойсін — солодкуватий китайський соус, який готують із ферментованих соєвих бобів з додаванням цукру, оцту, кунжутної олії, червоного рису, часнику, меду та суміші п'яти спецій.

Як приготувати баклажани на грилі

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Баклажани наріжте на чотири частини. Посоліть їх та залиште на 15 хвилин.
  2. Потім додайте подрібнений часник, олію, добре перемішайте й обсмажте на грилі з трьох сторін. Також це можна зробити на звичайній пательні.
  3. Далі викладіть баклажани на тарілку, полийте соусом та посипте кунжутом та горіхами. Зверху додайте кінзу або іншу улюблену зелень.
Источник материала
Поделиться сюжетом