16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ломаченко – Камбосос: усі подробиці чемпіонського бою
Ломаченко – Камбосос: усі подробиці чемпіонського бою

Ломаченко – Камбосос: усі подробиці чемпіонського бою

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) у неділю, 12 травня, проведе перший за останній рік поєдинок. Суперником українця стане представник Австралії Джордж Камбосос (21-2, 10 КО), а на кону бою стоятиме пояс Міжнародної федерації боксу (IBF).

Шоу прийме RAC Arena у австралійському Перті. OBOZ.UA проведе онлайн-трансляцію матчу Ломаченко – Камбосос. Орієнтовний початок – о 6:00 за київським часом.

ПРОМО БОЮ ЛОМАЧЕНКО – КАМБОСОС

ДЕ ДИВИТИСЯ ЛОМАЧЕНКО – КАМБОСОС

Українські телекомпанії та відеоплатформи відмовилися від показу поєдинку. Побачити його можна на британських телеканалах Sky Sports Main Event та Sky Sports Arena. Причому підписники зможуть стежити за трансляцією з Перта безкоштовно. Також прямий ефір із Австралії проведе американський мовник ESPN+.

Крім того, показ поєдинку буде доступний на стрімінговому сервісі Kayo Sports. При цьому не потрібно навіть передплачувати платформу – трансляція пропонується за системою pay-per-view.

Увага! Промоутерська компанія Top Rank запланувала безкоштовну трансляцію бою Ломаченко – Камбосос для вболівальників з України на своєму каналі на відеохостингу YouTube.

ПРОГНОЗ НА ЛОМАЧЕНКО – КАМБОСОС

Явним фаворитом поєдинку вважається український боксер. Ставки на перемогу Ломаченка приймаються з коефіцієнтом 1,12.

Нічия оцінюється котируванням 17,00. А показники на успіх Камбососа досягає рівня 5,50.

ГОНОРАРИ НА БІЙ ЛОМАЧЕНКО – КАМБОСОС

Розподіл призових буде 60% на 40% на користь австралійського боксера. Він має отримати гарантовані п'ять мільйонів доларів.

У свою чергу Ломаченко отримає 3,5 мільйона до сплати податків. Також боксери розраховують на доходи від реклами та продажу телевізійних прав.

СЛОВА ПЕРЕД БОЙМ

Василь Ломаченко, колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях:

– Я вже дуже давно у цьому спорті. Ми два професіонали, ми знаємо бокс. Знаємо стратегію боксу. І це буде дуже цікаво для нас обох, а також для всіх фанів. Успіхів нам обом. Нас чекає бій, до якого ми дуже завзято готувалися. І, як я вже сказав, це буде дуже цікаво. Зараз я дивлюсь лише на титул IBF, який мені треба завоювати. А вже після бою я можу думати про майбутнє.

Джордж Камбосос, колишній абсолютний чемпіон світу у легкій вазі:

– Ніколи не можна недооцінювати такого хлопця, як Ломаченко. І я був би повним ідіотом, якби зробив це. Ломаченко – один із найбільш великих, і я дуже поважаю цього хлопця. Тож ми готуємось до кращої версії Ломаченка. Але щойно прозвучить стартовий гонг, від цієї поваги не залишиться сліду. Прийде час братися до роботи.

Як повідомляв OBOZ.UA, напередодні бою Василь Ломаченко та Джордж Камбосос зустрілися на дуелі поглядів, яка тривала три з половиною хвилини. Українець зізнався, що його кар'єру практично закінчено.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом