Путін – найбільша загроза для російської еліти: чому вона досі цього не усвідомлює
Путін – найбільша загроза для російської еліти: чому вона досі цього не усвідомлює

Путін – найбільша загроза для російської еліти: чому вона досі цього не усвідомлює

Ексспівробітник КДБ Сергій Жирнов розповів 24 Каналу, що російська еліта боїться Путіна та не думає ні про що інше, як власне збагачення. Якби вони усвідомлювали загрозу, Путін би не був при владі.

Самовбивство для Путіна

Найголовніша проблема, за словами Жирнова, є в тому, що ніхто до кінця не знає, наскільки раціональним є Путін. В російського диктатора немає іншого способу, як заставити світ не застосовувати проти нього повну економічну блокаду. Заявами про застосування ядерного озброєння він намагається його налякати.

Кнопка ядерної зброї – це самовбивство для Путіна та Росії,
– зазначив ексспівробітник КДБ.

Бездіяльність російської еліти

Залишати надії на те, що російська еліта хоч якось спинить ідеї російського диктатора марно. Хоч вони мають шалені гроші, за всі роки правління Путіна будували "свої імперії", вони все одно не розуміють, що один натиск на "червону кнопку" знищить всю їхню "чесну" працю.

Якби вони це розуміли, Путіна б вже давно не було б при владі. Це найнебезпечніша людина для еліти Росії,
– підкреслив Жирнов.

Однак насправді, як такої еліти в Росії й немає. За словами експрацівника КДБ, це просто 2,5 тисячі людей, яких зібрали в залах кремлівського Кремля для присутності на "інавгурації" Путіна.

От заходить ця стара 72-х річна людина Путін в зал. Кругом нього є 2,5 тисячі людей, які могли б його "затоптати" за 30 секунд. Однак ці люди, паралізовані страхом та корупцією, постійно трясуться за своє життя,
– зауважив Жирнов.

Шантаж ядерною зброєю: коротко

  • Путін доручив своїм посіпакам з генштабу збройних сил Росії провести навчання з нестратегічною ядерною зброєю. Ядерні навчання росіяни хочуть провести як "відповідь на провокаційні заяви й погрози окремих західних офіційних осіб на адресу Росії".
  • Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс переконаний, що Путін блефує і не наважиться використати ядерну зброю. Він зазначив, що поки що є країни, які підтримують агресора, але навіть вони відвернуться від Росії, якщо вона використає ядерне озброєння.
  • У ГУР зазначили, що такі заяви про застосування ядерної зброї Путіна є шантажем Росії. представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України – Андрій Юсов зазначив, що наразі українська розвідка чогось нового у заявах російського міністерства оборони, окрім інформаційного ефекту, не спостерігає.
Теги по теме
Россия Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом