"Я повернувся": Влад Яма, який втік з України під час повномасштабної війни, здивував новим фото
"Я повернувся": Влад Яма, який втік з України під час повномасштабної війни, здивував новим фото

"Я повернувся": Влад Яма, який втік з України під час повномасштабної війни, здивував новим фото

Відомий український хореограф Влад Яма, який з початком повномасштабного вторгнення Росії втік із дружиною та сином до США, ошелешив українців загадковою новиною про повернення. Ніяких деталей він не пояснив, залишивши це питання відкритим для шанувальників, що є звичною для зірки справою.

Він опублікував в InstaStories архівну фотографію із підписом "I'm back", що перекладається як "Я повертаюся". На кадрі Яма позує перед автівкою поліції.

На знімку видно, як хореограф сперся на нібито поліцейський автомобіль марки Porshe та частково прикрив номерні знаки ногою. Сам він був одягнений у демісезонний одяг: пальто, черевики, в'язана шапка та штани.

Що цікаво, фото насправді було створено ще у грудні 2019 року, тобто до початку повномасштабного вторгнення Росії, під час зйомок комедійного фільму "Нереальний КОПець". Варто зазначити, що за сценарієм кінострічки син-мажор високопосадовця повертається з США до України, де вирішує зв'язати подальше життя із правоохоронною діяльністю. Невідомо, чи подібним знімком хореограф, а за сумісництвом актор, намагався натякнути на своє повернення на Батьківщину.

Останнім часом Влад Яма зачастив із публікаціями архівних світлин і ця не виняток. Нещодавно на його сторінці з'явилася фотографія з Криму. Однак, в описі до неї хореограф пояснив, що була зроблена ще у 2012 році. Натомість навіть таке уточнення не змогло зупинити хвилю хейту від українців в бік артиста.

Раніше OBOZ.UA писав, що очільник "Культурного десанту" Коля Сєрга зневажливо висловився щодо Влада Ями та назвав його "нецікавим персонажем". Ба більше, телеведучий пригадав давній скандал із допомогою хореографа Збройним Силам.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом