На Закарпатті чоловік при перевірці документів стріляв у поліціянтів
На Закарпатті чоловік при перевірці документів стріляв у поліціянтів

На Закарпатті чоловік при перевірці документів стріляв у поліціянтів

Внаслідок інцидент правоохоронця було поранено. Самого нападника затримали – йому загрожує до 5 років в'язниці.

Напад на поліцію

У селищі Кольчино Мукачівського району поліцейські зупинили автомобіль "Seat Ibiza", водій якого порушив правила дорожнього руху. За кермом перебував 29-річний мукачівець, якого раніше вже притягували до відповідальності за водіння напідпитку.

Правоохоронці помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. На вимоги правоохоронців порушник не реагував та зачинився у транспортному засобі. Після цього він через вікно автомобіля здійснив декілька пострілів у бік співробітників поліції.

Внаслідок цього поранив одного з інспекторів поліції. Фігуранта затримали одразу на місці події. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Життю та здоровʼю поліцейського нічого не загрожує, медики надали йому необхідну допомогу,
– повідомили у Нацполіції.

На місці у фігуранта вилучили пакет із канабісом та травматичну зброю, з якої той стріляв по поліціянтам. Водночас встановлюється походження зброї.

Затримання нападника на Закарпатті / фото Нацполіції

Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Затриманому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Кримінальні новини України

  • 11 травня у Броварах чоловік підірвав гранату, внаслідок чого було поранено співробітника поліції. Обидва опинилися у лікарні, проте їх життю нічого не загрожує. Порушник раніше був засуджений за майнові злочини та зберігання наркотиків.
  • 11 травня на обʼїзній дорозі міста Вінниця зіткнулися три легковики. Внаслідок ДТП на місці загинули троє поліцейських, які проходили курс навчання на поліцейських офіцерів громади. Також у лікарні опинилася ціла родина, що складалася з батька, матері та неповнолітньої дитини.
  • 8 травня у Броварах стався інцидент між чоловіком, який є відомим місцевим кримінальним авторитетом, і поліцейським. Зловмисник плював у правоохоронця і погрожував йому. Йому вже обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Теги по теме
полиция Криминал
Источник материала
loader
loader