Кличко підтримав Усика перед поєдинком з Ф’юрі
Кличко підтримав Усика перед поєдинком з Ф’юрі

Кличко підтримав Усика перед поєдинком з Ф’юрі

Легендарний український боксер прибув до столиці Саудівської Аравії на бій за звання абсолютного чемпіона.

Володимир Кличко прибув до Ер-Ріяда, аби підтримати свого співвітчизника Олександра Усика у бою за звання абсолютного чемпіона світу з боксу.

Легендарний у минулому український чемпіон світу в соціальних мережах опублікував відео, в якому висловив підтримку співвітчизнику, також пригадавши світові про те, що в Україні триває війна.

“Я тут, в Ер-Ріяді, для бою за звання абсолютного чемпіона. У безглуздій війні, яку путінська росія розв’язала в Україні, з метою змусити Україну зникнути як країну і націю, перетворити її на мовчання, а потім на попіл.

От і ми, світ у суботу ввечері стежитиме за Саудівською Аравією. Ми не мовчимо. Тут талановиті боксери, талановиті олімпійські спортсмени. Ми, українці, просто талановита нація у всьому, і крапка.

Я тут, щоб сказати, що ми маємо твердий намір забезпечити видимість і підтримку нашої країни. І це історичний бій для боксу. За його підсумками буде коронований перший абсолютний чемпіон у суперважкій вазі з України! Удачі Усику цієї суботи. Слава Україні!”, – сказав Володимир.

I’m here in Riyad for the undisputed championship fight.

In the senseless war that putin’s russia has started in Ukraine, with objective to make Ukraine disappear, as a country and nation, to reduce it to silence and then to ashes.

Here we are, the world on Saturday night will…

— Klitschko (@Klitschko)

Нагадаємо, поєдинок Усика проти Ф’юрі відбудеться 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. На кону звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.

Раніше Ф’юрі зірвав дуель поглядів проти Усика.

 





Теги по теме
Виталий Кличко
Источник материала
Поделиться сюжетом