Вже в Україні: розкішний Lexus LBX за приємною ціною
Вже в Україні: розкішний Lexus LBX за приємною ціною

Вже в Україні: розкішний Lexus LBX за приємною ціною

Новий кросовер Lexus LBX, створений спеціально для європейського ринку, поєднав у собі інноваційні дизайнерські рішення з традиційними підходами.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Зовні новий Lexus LBX виглядає компактним і водночас хижим. Решітка радіатора має цілісну трапецієподібну форму і плавно переходить у лінії кузова. Експресивного візуального ефекту додають інтегровані денні ходові вогні та фари, виконані за креативним ескізом.

У салоні кросовера встановлено два 12,3-дюймових екрани: панелі приладів водія та інформаційно-розважальної системи. Додатковий проєкційний дисплей також доступний з вибором трьох режимів роботи для надання різної кількості інформації про характеристики автомобіля та стан систем допомоги водієві. Для меломанів Lexus LBX пропонує аудіосистемою Lexus Premium із шістьма динаміками.

Відмітимо також удосконалений клімат-контроль із системою якості повітря nanoe-X та електронну систему відкривання дверей E-latch. Для передніх сидінь доступне електрорегулювання у восьми напрямках. Задні сидіння розділяються та складаються у співвідношенні 60:40.

Модель оснащена гібридною самозарядною системою із надлегким 1,5-літровим трициліндровим двигуном потужністю 136 кінських сил (185 Нм). Середня витрата пального становить 4,4 літра на 100 кілометрів за випробувальним циклом WLTP.

Вже від сьогодні усі охочі зможуть випробувати нове авто під час тест-драйву та придбати Lexus LBX за ціною від 1 564 989 гривень.

Источник материала
Поделиться сюжетом