X оголошує про значні оновлення спільнот: що зміниться для користувачів
X оголошує про значні оновлення спільнот: що зміниться для користувачів

X оголошує про значні оновлення спільнот: що зміниться для користувачів

X оголосив про випуск оновленої версії своєї функції спільнот, що дозволяє користувачам взаємодіяти навколо певних тем із власними просторами та часовими шкалами. Серед змін – покращені інструменти пошуку, рекомендації, нові параметри сортування та інші оновлення.

Про це повідомляє TechCrunch.

Головною метою є об’єднання користувачів X у спільноти, де вони зможуть публікувати матеріали на конкретні теми та коментувати дописи інших. Ця функція є важливою для X, оскільки дозволяє зібрати цінні дані, які можна використати для вдосконалення сервісу.

Компанія Ілона Маска X вже співпрацює з його іншою компанією xAI, а чат-бот Grok xAI має доступ до даних X у реальному часі. Спільноти X можуть стати важливим джерелом інформації, яке конкуруватиме з Reddit, чиї дані зараз доступні лише платним користувачам.

Завдяки оновленню користувачі X зможуть знаходити популярні дописи з нових спільнот безпосередньо на вкладці «Огляд» у розділі спільнот. Крім того, будуть показані рекомендації щодо спільнот у часовій шкалі користувачів, що допоможе привернути більше уваги до цієї функції. Спільноти також можна буде шукати за темами, а їхні публікації – сортувати за популярністю.

У майбутньому X планує додати аналітику для модераторів спільнот, Community Spaces (живий аудіопродукт X) і кращі інструменти модерації.

Якщо X зможе залучити більше користувачів до спільнот, це збільшить обсяг даних, які можна буде надати Grok, що принесе користь як X, так і xAI. На даний момент, платні передплатники X вже мають доступ до чат-бота Grok, а xAI отримує поширення через X.

Источник материала
Поделиться сюжетом