Які знаки зодіаку частіше стають зрадниками: топ-3
Які знаки зодіаку частіше стають зрадниками: топ-3

Які знаки зодіаку частіше стають зрадниками: топ-3

Не варто судити людей за гороскопами, зрештою, зрада – вибір, який роблять люди незалежно від знаку зодіаку. Однак астрологи склали рейтинг найнестабільніших у стосунках представників зодіакального кола, які найчастіше зраджують своїм коханим. Вони мають вроджені риси характеру, що спонукають їх до постійних пошуків пригод та новизни.

Результати дослідження показали, що Терези, Близнюки та Козороги найбільш схильні до зради у стосунках. А найвірнішими партнерами виявилися Овни, Раки та Тельці.

Терези

Терезами керує Венера – планета романтики та кохання. Представники цього знаку постійно прагнуть бути у центрі уваги. Ви глибоко помиляєтеся, якщо думаєте, що Терези припинять фліртувати направо й наліво, коли почнуть стабільні стосунки.

Терези – справжні соціальні метелики, що прагнуть жити у сяйві всезагального захоплення. Зазвичай флірт не переходить у дещо більше, однак часто межа стає занадто тонкою, а Терези – особистості емоційні та імпульсивні, тож їм буває важко зупинитися.

Близнюки

Близнюки дуже потребують стосунків. Якщо партнер не буде приділяти їм достатньо уваги – Близнюки швидко знайдуть йому заміну. Увага, спілкування та взаємодія потрібні цим людям цілодобово. Вони можуть бути доволі нерішучими, але їм подобається мати варіанти про запас.

Якщо, на думку Близнюків, стосунки ще мають шанс, вони готові до останнього відтягувати момент розставання. Однак якщо на їхньому життєвому шляху зустрінеться партнер, що викличе у них шалену пристрасть – Близнюки не будуть стримуватися. Близнюки, швидше за все, зрадять, не задумуючись про наслідки.

Козоріг

Здавалося б, Козороги – доволі стабільні у своїх уподобаннях люди. Є один нюанс – вони завжди шукають ідеал. Якщо партнер відповідає їхнім уявленням про ідеальні стосунки – чудово. Але на горизонті завжди з’являється хтось красивіший, розумніший, перспективніший…

Козорогам важко зробити остаточний вибір. Вони прагнуть отримати якомога більше. Це означає, що вони шукають щастя, підтримки, стабільності і – обов’язково – статусу та фінансового достатку. Оскільки все це доволі важко знайти в одному партнері, Козороги не бояться ризикувати заради більших перспектив.

Раніше OBOZ.UA розповідав, хто стане ідеальною дружиною для чоловіка кожного знака зодіаку.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом