Ходячі катастрофи: три знаки Зодіаку, яких слід уникати цими вихідними
Ходячі катастрофи: три знаки Зодіаку, яких слід уникати цими вихідними

Ходячі катастрофи: три знаки Зодіаку, яких слід уникати цими вихідними

З ними зараз краще не сваритися

Безперечно, конфлікти можуть виникнути з представниками будь-якого знаку Зодіаку, особливо в моменти стресу чи занепокоєння. Однак у період з 18 по 19 травня три представники гороскопа будуть особливо нестерпними.

Астрологи розповіли, що слід уникати у ці вихідні людей, народжених під сузір’ями Овна, Тельця та Близнюків. Про це пише collective.world.

Овен

Оскільки Марс змушує Овна поспішати, а Юпітер роздмухує їх і без того надмірні амбіції, Овни в ці вихідні не просто нападають — вони мчать із тривожною сумішшю ентузіазму та нерозсудливості. Овен може бути на шляху до успіху, але його пихатий підхід і схильність недооцінювати енергію, необхідну для досягнення своєї мети, роблять їх небезпечними товаришами для необережних людей. Додайте до них типову імпульсивність і ви отримаєте катастрофу. Найкраща порада? Надайте Овну достатньо місця, щоб він міг спалити свій час, бо навіщо витрачати свої єдині два дні спокою на тимчасову ситуацію?

Телець

Телець, як правило, прагне зберігати світ, але оскільки Венера вирівнюється з Ураном у їхньому знаку, чекайте несподіванок — і необов’язково в хорошому сенсі. Це з’єднання приносить прагнення свободи і спонтанності, які можуть призвести Тельця до прийняття нехарактерно необачних рішень, особливо у любові та фінансах. У той час як вони можуть ганятися за азартом, ви можете зіткнутися з наслідками їх забаганок та імпульсивних ризиків. Вирівнювання Сонця з Юпітером ще більше посилює їхню впевненість, можливо, аж до переоцінки та зарозумілості. Розумно дозволити Тельцю досліджувати свої знову набуті бажання — далеко від вас.

Близнюки

Близнюки зазвичай є душею вечірки, але цими вихідними вони є господарями непорозуміння завдяки проблемному Меркурію. Хоча їхній розум заплутався, вони, швидше за все, втягнуть вас у свою драму надмірного мислення та параної. Напівквадрат Меркурія-Сатурна лише подвоює потенційні непорозуміння та словесні помилки. Якщо ви шукаєте плавної та прямої взаємодії, ви не знайдете його з Близнюками в цей період. Будьте простіше: тримайтеся якомога далі, і що б ви не робили, не дозволяйте потоку повідомлень від Близнюків залучити вас до їхніх сумнівних справ.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку є найрозпещенішими. У списку 3 представники гороскопа.

Источник материала
Поделиться сюжетом