Чудова страва, яка готується дуже просто і швидко
Ми розповідали, як приготувати курячі крила в чайному маринаді. Але часто влітку нам хочеться чогось значно легшого та простішого. В такому випадку вас виручить наступний рецепт.
Салат, про який розповіли на meta.ua — ідеальний вибір, якщо хочеться на обід чи вечерю чогось легкого, але ситного. Він простий у приготуванні, не потребує багато часу, а інгредієнти доступні кожному.
Інгредієнти:
- 1 куряче філе
- кілька листів салату айсберг
- 1 синя цибулина
- 4 томати черрі
- 4 чорні оливки
- 1 огірок
- сіль та перець до смаку
- улюблена заправка
Спосіб приготування:
- Відваріть куряче філе. Коли охолоне, наріжте його шматочками будь-якого розміру.
- Ретельно помийте всі овочі. Протріть їх паперовими рушниками, щоб видалити зайву вологу.
- Розріжте томати навпіл, а цибулю та огірок наріжте тонкими кільцями. Порвіть салат айсберг руками, а оливки додайте цілими.
- Змішайте всі інгредієнти в мисці, приправте сіллю, чорним меленим перцем або сумішшю прованських трав. За бажанням можете прикрасити салат кунжутом і листям базиліка.
Такий салат можна заправити будь-яким видом заправки, який вам подобається. Його варто подавати одразу після перемішування. Також ми розповідали, як приготуватишашлик із скумбрії.