2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Смачно, як у дитинстві: рецепт котлет, які завжди виходять
Смачно, як у дитинстві: рецепт котлет, які завжди виходять

Смачно, як у дитинстві: рецепт котлет, які завжди виходять

Найкраща ідея і для сімейних посиденьок, і для святкового столу

Скільки б рецептів котлет не вигадали кулінари, все одно хочеться, щоб під рукою був перевірений. Саме тому ми поділимося рецептом котлет, як у дитинстві.

Секрет рецепта Shuba – у жирній свинині, яку потрібно подрібнити разом із білим хлібом та цибулею. Також варто ретельно відбити фарш – тоді котлетки вийдуть пухкими та м’якими.

Як приготувати ніжні котлети

Інгредієнти на 4 порції:

  • свинина, ошийок — 500 г;
  • яловичина — 500 г;
  • батон, скибочка — 5 шт.;
  • цибуля жовта ріпчаста — 2 шт.;
  • курячі яйця — 1 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку;
  • вода;
  • рослинна олія.

Спосіб приготування:

  1. Замочуємо батон у воді, потім розминаємо його руками у мисці. Разом з м’ясом та цибулею двічі пропускаємо через м’ясорубку.
  2. Отриману масу солимо, перчимо, додаємо яйце і ретельно все вимішуємо. Під час вимішування тричі додаємо по 2 ст. л. води. Не забуваймо плескати фарш руками, вибиваючи повітря. Після цього формуємо котлетки.
  3. Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо підготовлені котлети та смажимо їх під кришкою на невеликому вогні 10 хвилин. Через вказаний час збільшуємо вогонь і готуємо котлети до коричневої скоринки з обох боків.

А якщо котлет не хочеться — приготуйте на вечерю картопля з м’ясом. Близькі вас поцілують.

Источник материала
Поделиться сюжетом