Видалене повідомлення на айфоні можна знайти: 4 простих способи
Видалене повідомлення на айфоні можна знайти: 4 простих способи

Видалене повідомлення на айфоні можна знайти: 4 простих способи

Є люди, які люблять позбуватися всього непотрібного, у тому числі й переписок і повідомлень. Однак, згодом можуть пошкодувати про це, а інформації звідти вже немає. Є кілька дієвих методів, як відновити втрачене повідомлення на айфоні. До речі, нещодавно ми ділилися порадами щодо заряджання пристрою в умовах відключень електроенергії.

Якщо ви втратили важливі повідомлення — це не біда. Їх можна відновити за допомогою простого методу, пише Santeplusmag. Увімкніть резервне копіювання iCloud на айфоні. Таким чином, ви знову отримаєте доступ до sms через останню резервну копію.

  1. У налаштуваннях перейдіть до розділу iCloud і подивіться, чи увімкнене повідомлення до списку програм.
  2. Оберіть "Резервне копіювання в iCloud" та перегляньте, чи створена на айфоні резервна копія.
  3. У параметрах перейдіть до "Загальні", у самому низу буде пункт "Скинути", "Перенести" або "Скинути iPhone".
  4. Треба видалити вміст і налаштування та підтвердити.
  5. Заводські налаштування відновляться за кілька хвилин. Тоді перезавантажте телефон, перейдіть у розділ "Програми та дані", а далі — "Відновити з резервної копії ICloud".
  6. Далі треба перейти в iCloud, аби дістатися до резервних копій. На екрані з'явиться їх одразу кілька. Треба обрати останню версію резервного тексту з iCloud.
  7. Так, видалені повідомлення почнуть завантажуватися.

Якщо у вас немає резервної копії, ще є шанс їх відновити. Це можливо, якщо вони ще не були перезаписані новими даними. Адже всі дані айфона зберігаються у базі даних, що називається SQLite. Вони просто змінюють своє місце: з розділу "Виділені" — до "Нерозподілені". Тому їх можна відновити, якщо нові дані їх ще не перезаписали.

Існує можливість відновити втрачені повідомлення, починаючи з iOS 16. Перейдіть у повідомлення та оберіть "Змінити" у верхньому лівому куті. Там має бути опція "Показати нещодавно видалені елементи" або "Останні видалення". Внизу повинна бути опція "відновити". Тоді перед вами постане перелік усіх повідомлень, тож оберіть потрібне.

Відновити втрачене повідомлення можна, якщо ви маєте його резервну копію даних з айфона на Mac або ПК. Просто перейдіть у iTunes, якщо з Windows, або Finder, якщо з Mac. Під'єднайте айфон до ноутбука та активуйте вище зазначену програму. У iTunes піктограма пристрою розташована зверху екрана, далі обираємо "Підсумок". А от у Finder треба натиснути на ім'я свого телефону в розділі "Місця". Відновіть резервну копію.

Источник материала
Поделиться сюжетом