2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Блогер показав, що знаходиться всередині найтоншого iPad Pro
Блогер показав, що знаходиться всередині найтоншого iPad Pro

Блогер показав, що знаходиться всередині найтоншого iPad Pro

Товщина 13-дюймового iPad Pro M4 – всього 5,1 міліметра. Apple позиціонує його як найтонший продукт історії компанії. Природно, блогери кинулися перевіряти гаджет на міцність: JerryRigEverything перевірив , чи легко зігнути гаджет. А зараз Phone Repair Guru показав, що ховається усередині цього пристрою.

Судячи з відео, вся логічна плата планшета розташована посередині серед двох акумуляторів. Два динаміки - на обох кінцях девайсу. Блогер зазначає, що між акумуляторами, екраном та задньою панеллю планшета немає нічого зайвого.

Для легкого вилучення акумулятори гаджета оснастили клямками. Мідний логотип Apple, який одночасно є радіатором, сховали глибоко усередині планшета. Також Phone Repair Guru відзначає нове розташування матриці фронтальної камери: вона перемістилася на довшу сторону корпусу.

Нагадаємо, що нові iPad Pro оснастили OLED-екранами з яскравістю до 1600 ніт та процесорами М4: за словами Apple, продуктивності тут на 50% більше, ніж у М2. Ціна за iPad Pro на 11 дюймів – $999, на 13 дюймів – $1299.

Источник материала
Поделиться сюжетом