2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Весь секрет у глазурі: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт соковитих курячих крилець
Весь секрет у глазурі: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт соковитих курячих крилець

Весь секрет у глазурі: "Мастер Шеф" Глінська дала рецепт соковитих курячих крилець

Цього разу на своїй сторінці в Instagram колишня зірка "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська поділилася рецептом ідеального маринаду та глазурі для крилець на грилі.

Такі крильця можна готувати як на грилі, так і вдома в духовці.

"Саме цей маринад надасть смаку крилець контрастності та оригінальності", – радить "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська.

Для маринаду на 1,5 кг курячих крилець "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська бере такі інгредієнти:

  • вода (кімнатної температури) - 500 мл
  • мед - 1 ст.л.
  • гірчиця гостра - 100 г
  • соєвий соус - 250 мл
  • олія ароматна - 2 ст.л.

Для глазурі "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська використала:

  • соєвий соус - 2 ст.л.
  • мед - 1 ч.л.
  • кетчуп - 1 ст.л.
  • олія ароматна - 1 ст.л.
  • перець чилі - за бажанням

Спочатку потрібно підготувати маринад. Для цього просто змішуємо до одноірдності воду, соєвий соус, олію, гірчицю та мед. Курячі крильця "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська заливає маринадом, щоб він повністю їх покрив, і ставить на 10-12 годин у холодильник.

Замариновані крильця смажимо або на вогні, або в розігрітій духовці до готовності.

Поки крила запікаються, "Мастер Шеф" Єлизавета Глінська готує ароматну глазур, змішуючи соєвий соус, мед, кетчуп, олію та трішки перцю чилі. Цю суміш ставимо на вогонь і прогріваємо на повільному вогні буквально кілька хвилин.

Готові гарячі крила добре змащуємо глазурʼю – і можна подавати.

Останні новини України:

Фантастичні тоненькі млинці з картопляного тіста: "Мастер Шеф" Глінська дала простий рецепт.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом