3 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Запорізька міська рада виділяє 50 мільйонів на дрони для ЗСУ
Запорізька міська рада виділяє 50 мільйонів на дрони для ЗСУ

Запорізька міська рада виділяє 50 мільйонів на дрони для ЗСУ

На позачерговій сесій Запорізької міської ради депутати розглянули 200 питань і ухвалили низку важливих рішень, одне з яких - виділення 50 млн грн на дрони для військових.

Про це повідомила у Телеграмі секретар Запорізької міськради Регіна Харченко, передає Укрінформ.

"За дві години розглянули понад 200 важливих для міста питань. Зрушили з місця навіть ті проєкти рішень, що давно мали бути прийняті. 50 мільйонів на дронивійськовим - нарешті через півроку бюрократії. Вже за декілька тижнів на фронті", - написала Харченко.

На сайті міської ради уточнили, що ці кошти у межах програми «Повітряна армія Запоріжжя на 2024 рік» з метою підвищення обороноздатності міста та області з місцевого бюджету будуть передані Запорізькій обласній державній адміністрації.

Крім того, за інформацією Харченка, у місті буде створено Координаційну раду з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності. У гімназії №99 завдяки співпраці з литовськими партнерами зʼявиться якісна підземна школа. Розпочнеться будівництво нового Молодіжного центру та бібліотеки по вулиці Фанатській. Проголосовано за перейменування понад 100 вулиць.

Як повідомляв Укрінформ, 24 квітня депутати Запорізької міської ради на позачерговій сесії проголосували за дострокове припинення повноважень Анатолія Куртєва, який обіймав посаду секретаря міськради та був тимчасовим виконувачем обов'язків міського голови, і обрали новою в.о. міського голови Регіну Харченко. Начальник Запорізької ОВА Іван Федоров тоді зазначав, що остання повноцінна сесія міськради відбулась ще минулого року – 22 грудня. Протягом 4 місяців більш як 200 питань життєдіяльності Запоріжжя були фактично заморожені й чекали на вирішення.

Фото: Запорізька міська рада

Теги по теме
Деньги Запорожье
Источник материала
Поделиться сюжетом