3 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зваріть яйця та відправте їх у лаваш: такий рулет ви ще не готували
Зваріть яйця та відправте їх у лаваш: такий рулет ви ще не готували

Зваріть яйця та відправте їх у лаваш: такий рулет ви ще не готували

Рулет виходить ніжним, ситним та дуже апетитним.

З лавашем можна приготувати багато різних страв і до сніданку, і на перекушування, і до солодкого столу. Здається, що вигадати щось нове неможливо.

Проте "Бабусині рецепти" розповідають, як приготувати простий рулет із лаваша з апетитною начинкою. Небагато часу, прості продукти — і на столі смакота. Виходить так смачно, що пошкодуєте, що не готували так раніше.

Як приготувати рулет із лаваша з вареним яйцем

Інгредієнти:

  • лаваш — 2 шт.;
  • курячі яйця – 3 шт.;
  • твердий сир – 200 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • майонез (сметана) – 2 ст. л.;
  • зелень – до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Курячі яйця варимо круто протягом 10 після закипання води. Даємо їм охолонути, чистимо і натираємо на дрібній тертці.
  2. На такій дрібній тертці натираємо твердий сир. Змішуємо з підготовленими яйцями та заправляємо майонезом (сметаною).
  3. Очищений часник пропускаємо через прес, нарізаємо дрібно зелень. Відправляємо в яєчну суміш і ретельно перемішуємо. За бажанням солимо.
  4. Розкладаємо лаваш і рівномірно на ньому розподіляємо начинку. Загортаємо в рулет і подаємо до столу.

З лаваша можна приготувати смачний сендвіч на сніданок. Спробуйте це дуже смачно.

Источник материала
Поделиться сюжетом