16 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чим замінити чай, щоб зменшити споживання кофеїну: рецепт фруктового напою
Чим замінити чай, щоб зменшити споживання кофеїну: рецепт фруктового напою

Чим замінити чай, щоб зменшити споживання кофеїну: рецепт фруктового напою

Популярність чаю не знає меж завдяки його різноманітним корисним властивостям. Однак для тих, хто намагається зменшити споживання кофеїну, різка відмова від нього може бути складним завданням. На щастя, існує здорова та освіжаюча альтернатива про яку розповів News Bytes.

Не містять кофеїну

На відміну від традиційних чаїв, фруктові виготовляють шляхом кип'ятіння у воді суміші сушених або свіжих плодів і спецій. Ці чудові напої не лише приємні на смак, але й мають численні переваги для здоров'я. Вам не потрібно турбуватися про те, скільки ви вживаєте кофеїну, адже вони його не містять.

Користь

Фруктові чаї пропонують цілу низку переваг для здоров'я, такі як покращення якості сну та полегшення симптомів безсоння завдяки відсутності кофеїну. Крім того, високий вміст потужних антиоксидантів сприяє зміцненню серця. Більше того, ці чаї також сприяють травленню і допомагають знизити рівень стресу та тривожності.

Рецепт

Якщо ви хочете спробувати приготувати власний фруктовий чай в домашніх умовах, у нас є простий рецепт для вас. Заваріть пакетики ромашкового чаю, апельсинову цедру, ягоди, чорницю, листя м'яти та імбир. Після того, як напій настоїться, процідіть його і подавайте гарячим.

Раніше OBOZ.UA розповів про користь гірчичної олії.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber , щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом